Από τη πρώτη στιγμή στο πλευρό του Αλέξανδρου Παρίση. Σοβαρός, χωρίς λαϊκισμούς ο Διονύσης Κοκόσης αποτελεί τα δυνατά χαρτιά του Γνήσιου!
Η ήρεμη δύναμη της «Ισχυρής Κεφαλονιάς»
Πολιτική
14/05/2014 | 22:06

Από την πρώτη στιγμή δίπλα στον Δήμαρχο Αλέξανδρο Παρίση, στρατιώτης της παράταξης, χαίρει της εκτίμησης «εχθρών και φίλων» διότι λέει λίγα και πράττει πολλά. Εργατικός, ακούραστος, απλός και κυρίως χαμηλών τόνων, έφερε εις πέρας με επιτυχία και ήθος ότι αποστολή του ανέθεσε ο Δήμαρχος χωρίς φανφάρες και τυμπανοκρουσίες. Του ανατέθηκε το δύσκολο πόστο της εφαρμογής της κοινωνικής πολιτικής, δια μέσω του ΟΚΑΠ και ανταποκρίθηκε αμέσως με την λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου και της Βοήθειας στο σπίτι, της οποίας την ύπαρξη με κόπο και προσωπική προσπάθεια κατόρθωσε να διατηρήσει.
Παρείχε αμέριστη υποστήριξη στους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη χωρίς να διαφημίζει το έργο του καθώς είναι θιασώτης της ιδέας ότι το κράτος πρόνοιας υπάρχει για να προσφέρει και όχι για να επιδεικνύει τα κατορθώματα του θίγοντας ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες.
Βοήθησε επίσης, ως υπεύθυνος των παιδικών σταθμών, να καλυφθούν όλες οι ανάγκες που υπήρχαν, έτσι ώστε οι εργαζόμενοι γονείς να μπορούν να εμπιστευθούν το παιδί τους σε ένα σύγχρονο και ασφαλή παιδικό σταθμό. Κατά την διάρκεια των πρόσφατων σεισμών βοήθησε, όσο λίγοι, στην έγκαιρη και με βάση τις ανάγκες κατανομή των εφοδίων στους δοκιμαζόμενους κατοίκους της Παλλικής και μόλις πρόσφατα ως Αντιδήμαρχος Σάμης έκανε σε ελάχιστο χρόνο όσα άλλοι δεν έκαναν όλη την τετραετία, τα ανωτέρω αποτελούν ενδεικτικά κάποια με τα οποία καταπιάστηκε όλο το προηγούμενο διάστημα της θητείας του και έφερε εις πέρας.

Σίγουρα από τα δυνατά χαρτιά της Ισχυρής Κεφαλονιάς και ένας άνθρωπος που η παρουσία του είναι απαραίτητη στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο.

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer