Οι δωρεές, θα αξιοποιηθούν από την Ένωση «ΥΠΕΡΙΩΝ», για την ανακατασκευή-διαμόρφωση και εξοπλισμό των κτιρίων που θα στεγαστεί το Κέντρο Διημέρευσης - Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με Αναπηρία
Η Ένωση “ΥΠΕΡΙΩΝ” ευχαριστεί για τις δωρέες
Κοινωνία
16/01/2017 | 15:09

Το  Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Προστασίας της Ισότητας και των Δικαιωμάτων Ατόμων με Αναπηρία ”ΥΠΕΡΙΩΝ”, εκφράζει  τα ειλικρινή από καρδιάς συλλυπητήρια και ευχαριστεί θερμά:

  • Την οικογένεια Λυκούδη Χαραλάμπους τις  για την δωρεά   αντί στεφάνων, προς την Ένωση, που κατατέθηκε στην μνήμη του εκλιπόντος.
  • Την κ. Μαρία Αντωνέλου, για την δωρεά της προς την Ένωση, εις μνήμη των γονέων της Ελένης και Σπύρου.
  • Τις οικογένειες των Αραβαντινού Καρλάτου Ευαγγέλου, Αραβαντινού Ζαφείρη Γερασίμου και Μαχαίρα Σταύρου, για τις δωρεές τους προς την Ένωση, εις μνήμη Αραβαντινιού Καρλάτου Νικολάου.

Οι ως άνω δωρεές, θα αξιοποιηθούν από την Ένωση «ΥΠΕΡΙΩΝ», για την ανακατασκευή-διαμόρφωση και εξοπλισμό των κτιρίων που θα στεγαστεί  το Κέντρο Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας   Ατόμων με Αναπηρία (ΑμεΑ) στον Λογγό Ληξουρίου.

Η παρούσα επιστολή  αποτελεί ελάχιστη εκδήλωση βαθυτάτης εκτίμησης και σεβασμού προς  τους δωρητές,   για την αξιόλογη και αξιέπαινη πράξη τους, η οποία  αναδεικνύει την ιδιαίτερη ευαισθησία που τους  διακατέχει για  τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού μας.

Στον αγώνα μας για την προστασία της ισότητας και των δικαιωμάτων των Ατόμων με  Αναπηρία (ΑμεΑ), έχουμε απόλυτη ανάγκη από υλική και ηθική συμπαράσταση.

Ως τέτοια συμπαράσταση αισθανθήκαμε  και τις αναφερόμενες  προσφορές  προς την Ένωση «ΥΠΕΡΙΩΝ», γεγονός που  μας συγκινεί ιδιαίτερα και μας δίνει κουράγιο  να συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας.

Για την Ένωση Προστασίας

της Ισότητας και των Δικαιωμάτων ΑμεΑ «ΥΠΕΡΙΩΝ»

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                     Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

& ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Σοφία Μαροπούλου Ζαφειράτου                                                      Ηλίας Παρίσης

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer