Το κλείσιμο των τραπεζών και η επιβολή ελέγχου κίνησης κεφαλαίων έχει δημιουργήσει έντονη αναστάτωση στην κοινωνία κάτι που έχουν αντιληφθεί στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ.
Ζυμώσεις στον ΣΥΡΙΖΑ για ακύρωση του δημοψηφίσματος
Πολιτική
30/06/2015 | 21:30

Έντονες ζυμώσεις παρατηρούνται τις τελευταίες ώρες στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ με αποκλειστική κατεύθυνση την ακύρωση του δημοψηφίσματος. Οι βουλευτές που έχουν τον συγκεκριμένο στόχο είναι αρκετοί και σύμφωνα με πληροφορίες όσο περνούν οι ώρες γίνονται ακόμα περισσότεροι. Οι λόγοι που έχουν πυροδοτήσει τις συγκεκριμένες ζυμώσεις έχουν άμεση σχέση με τις εξελίξεις στην οικονομία αλλά και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Το κλείσιμο των τραπεζών και η επιβολή ελέγχου κίνησης κεφαλαίων έχει δημιουργήσει έντονη αναστάτωση στην κοινωνία και μεγάλο διχασμό ανάμεσα στους πολίτες, κάτι που έχουν αντιληφθεί στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ. Αποτέλεσμα αυτού είναι να υπάρχει και εσωτερικός διχασμός ανάμεσα στους βουλευτές του κόμματος αφού δεν ανήκουν όλοι στην ίδια πλευρά. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες πολλοί είναι οι βουλευτές και τα στελέχη του κόμματος που είναι αρνητικά διακείμενοι απέναντι στο δημοψήφισμα και οι εξελίξεις στην κοινωνία τους έχουν αναγκάσει να το λένε δυνατότερα στο εσωτερικό του κόμματος.

Πηγή: parapolitika.gr

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer