Ο Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας και Ιθάκης συνεχίζει και στηρίζει έμπρακτα και απευθείας τους ντόπιους Μελισσοκόμους, παρέχοντας δωρεάν την σύνταξη πλήρους φακέλου για συμμετοχή σε προγράμματα
Ε.Α.Σ.: Δίπλα στους ντόπιους μελισσοκόμους
melissokomos
Οικολογία
13/05/2016 | 16:32

Ο Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας και Ιθάκης ενημερώνει ότι το πιστοποιημένο Κέντρο Εξυπηρέτησης Αγροτών (Κ.Ε.Α.), που λειτουργεί καθημερινά στο ιδιόκτητο κτιριακό συγκρότημα του Ε.Α.Σ. στο Αργοστόλι, ολοκλήρωσε με επιτυχία την σύνταξη φακέλων δικαιούχων ντόπιων Μελισσοκόμων για συμμετοχή στις δράσεις 3.1 “Εξοπλισμός για τη διευκόλυνση των μετακινήσεων” και 3.2 “Οικονομική στήριξη της νομαδικής μελισσοκομίας” του επιδοτούμενου Προγράµµατος  για τη βελτίωση των συνθηκών παραγωγής και εμπορίας των προϊόντων της Μελισσοκομίας για το 2016».

Ο Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας και Ιθάκης, με γνώμονα την εμπειρία των προηγούμενων ετών, συνεχίζει και στηρίζει έμπρακτα και απευθείας τους ντόπιους Μελισσοκόμους, παρέχοντας δωρεάν την σύνταξη πλήρους φακέλου για συμμετοχή στις ανωτέρω δράσεις σε όσους Κεφαλλονίτες και Θιακούς Μελισσοκόμους επιθυμούν να συμμετάσχουν, επιτρέποντας έτσι τη συνέχιση της παραγωγής ντόπιου μελιού υψηλής ποιότητας, παρά το δυσχερές οικονομικό περιβάλλον.

Από τον Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας και Ιθάκης

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer