Όσοι παραγωγοί αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τις πληρωμές τους μπορούν να προσέρχονται στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Αγροτών στο Αργοστόλι.
Ε.Α.Σ.: «Ένεση» ρευστότητας στους ντόπιους παραγωγούς
Οικολογία
17/12/2016 | 15:01

Ο Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης ενημερώνει ότι, με ανάσα για τους ντόπιους  Παραγωγούς, δικαιούχων Ενιαίας Ενίσχυσης, ισοδυναμεί η απόφαση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων (Υ.Α.Α.Τ.) για την καταβολή στους τραπεζικούς λογαριασμούς των υπολοίπων χρημάτων της Βασικής και της «Πράσινης» Επιδότησης για το 2016.

Συγκεκριμένα, μετά από το διασταυρωτικό έλεγχο του Οργανισμού Πληρωμών του Υ.Α.Α.Τ. πραγματοποιήθηκε η εκκαθάριση της Βασικής Επιδότησης (το υπόλοιπο 30% της Ενιαίας Ενίσχυσης) καθώς και ολόκληρη η επιδότηση της «Πράσινης» Ενίσχυσης σε όσους Κεφαλλονίτες και Θιακούς Παραγωγούς είχαν υποβάλλει έγκαιρα την φετινή Δήλωση για τις Αγροτικές Επιδοτήσεις τους μαζί με τα σχετικά δικαιολογητικά.

Υπενθυμίζεται ότι, η «Πράσινη» Ενίσχυση (πρασίνισμα) καταβάλλεται στους δικαιούχους ντόπιους Ελαιοπαραγωγούς, Αμπελουργούς,. Κτηνοτρόφους, Δενδροκαλλιεργητές, Κηπευτικοπαραγωγούς και Μελισσοκόμους, προκειμένου να πετύχουν τη διαφοροποίηση των καλλιεργειών τους για γεωργικές εκμεταλλεύσεις, τη διατήρηση των μόνιμων βοσκοτόπων και την υποχρέωση διατήρησης έκτασης οικολογικής εστίασης.

Όσοι Κεφαλλονίτες και Θιακοί Παραγωγοί αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τις πληρωμές των Αγροτικών Επιδοτήσεων τους μπορούν να προσέρχονται στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Αγροτών (Κ.Ε.Α.) που λειτουργεί καθημερινά στο ιδιόκτητο κτιριακό συγκρότημα του Ε.Α.Σ. στο Αργοστόλι.

Από τον Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer