Το θετικό της χρήσης των υπόγειων κάδων δεν έγκειται μόνο στην ποιοτική αναβάθμιση της πόλης μας, αλλά και στην αποφυγή της δυσοσμίας, κυρίως κατά τους θερινούς μήνες
Για πρώτη φορά υπόγειοι κάδοι στο Αργοστόλι! (βίντεο)
Δημοφιλή
22/12/2016 | 15:23

Πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο επίδειξη της χρήσης των υπόγειων κάδων στο Αργοστόλι, στο δρόμο πίσω από το Ξενία, στο Αργοστόλι, παρουσία του προέδρου της Διαδημοτικής, κ. Διονύση Κοκκόση, καθώς και του Διευθύνοντος Συμβούλου της Διαδημοτικής, κ. Παναγή Βανδώρου.

Φυσικά παρών ήταν και ο εργολάβος του έργου, ο κ. Βουρλούμης, ο οποίος εξηγούσε, κατά την επίδειξη, πως ακριβώς λειτουργεί το σύστημα αυτό των υπόγειων κάδων.

Ο Δήμος Κεφαλλονιάς πρόκειται να αναπτύξει και σε άλλα σημεία της πόλης του Αργοστολίου το σύστημα των υπόγειων κάδων και μάλιστα για αυτόν το λόγο γίνεται μελέτη, ώστε να γίνει η επέκτασή του στην παραλιακή.

Είναι ένα έργο που δημοπρατήθηκε τον περασμένο Μάιο και έκτοτε έγινε προσπάθεια από τις αρμόδιες υπηρεσίες, ώστε να γίνουν όλες οι απαραίτητες κινήσεις και να προχωρήσει το συντομότερο.

Σε λίγες ημέρες μάλιστα, αναμένεται να τεθεί και επίσημα σε λειτουργία.

Το θετικό της χρήσης των υπόγειων κάδων δεν έγκειται μόνο στην ποιοτική αναβάθμιση της πόλης μας, αλλά και στην αποφυγή της δυσοσμίας, κυρίως κατά τους θερινούς μήνες.


eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer