Στην μεγάλη ετήσια εκδήλωση της Αδελφότητας Αθηνών στα Βριλήσσια
Ετοιμάζει εκπλήξεις το Σάββατο ο Βαλλιανάτος
Κοινωνία
15/01/2014 | 10:05

Μια βραδιά πραγματικά μαγευτική ετοιμάζει ο Πρόεδρος Τάσος Βαλλιανάτος και τα μέλη του ΔΣ της Αδελφότητας Αθηνών. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που καταφέραμε να συλλέξουμε υπάρχουν και κάποιες εκπλήξεις που δεν έχουν αναφερθεί στο πρόγραμμα και έχουν να κάνουν με μία παιδική χορωδία – έκπληξη που θα μαγέψει το απαιτητικό Κεφαλλονίτικο κοινό.
Στις ετήσιες βραβεύσεις που θα ακολουθήσουν δύο είναι τα ονόματα – κλειδιά που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον. Το ένα είναι του γνωστού συμπατριώτη μας, διεθνούς φήμης καρδιοχειρουργού, Πέτρου Αλιβιζάτου καθώς και του τ. Νομάρχη Κεφαλονιάς και Ιθάκης Διονύση Λευκαδίτη για την προσφορά του στην Κεφαλονιά και τους Κεφαλλονίτες.
Αξίζει: Φυσικά σε μια τέτοια προσπάθεια δεν θα μπορούσε να λείψει ο αγαπητός στην παροικία των Κεφαλλονιτών στην Αθήνα αρχιμανδρίτης π. Νικόλαος Χαρτουλιάρης ο οποίος στηρίζει τη προσπάθεια που κάνει η Κεφαλληνιακή Αδελφότητα Αθηνών.
Σημείωση: η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί αυτό το Σάββατο στις 19:00 το απόγευμα στο όμορφο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Βριλησσίων (Κισσάβου 11, Βριλήσσια).

Στη φωτογραφία διακρίνονται ο Πρόεδρος του Συλλόγου Τάσος Βαλλιανάτος και ο π. Νικόλαος Χαρτουλιάρης.

Στη φωτογραφία διακρίνονται ο Πρόεδρος του Συλλόγου Τάσος Βαλλιανάτος και ο π. Νικόλαος Χαρτουλιάρης.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer