Ένα ερωτικό τρίγωνο, με πρωταγωνιστές τον συνιδρυτή της Google, τη σύζυγό του και την ερωμένη του
Ερωτικό τρίγωνο τραντάζει τη Google
Life
29/03/2014 | 13:08

Ένα ερωτικό τρίγωνο, με πρωταγωνιστές τον συνιδρυτή της Google Σεργκέι Μπριν, τη σύζυγό του Ανι Βοτζίσκι και την ερωμένη του που βρίσκεται στα πρόθυρα της κατάθλιψης απασχολεί το τελευταίο διάστημα τη Σίλικον Βάλεϊ.

Ο Μπριν και η καταξιωμένη επιχειρηματίας Βοτζίσκι, κατά τη διάρκεια των εφτά χρόνων του γάμου τους, είχαν τις προδιαγραφές για ένα χάπι εντ: δύο υγιή παιδιά, σημαντικές θέσεις στον επιχειρηματικό κόσμο, ένα λοφτ αξίας εφτά δισ. δολαρίων στο Πάλο Αλτο της Καλιφόρνιας και μια συνολική περιουσία 30 δισ. δολαρίων.

Το ζεύγος αποτελούσε «αγαπημένο δίδυμο» των Αμερικανών, μια χίπικη εκδοχή του ζεύγους Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς. Ωσπου, πριν από εννέα μήνες, ο 40χρονος Μπριν εγκατέλειψε τη συνομήλικη σύζυγό του για να «νομιμοποιήσει» τον παράνομο δεσμό του με την Μπράιτον Αμάντα Ρόζενμπεργκ.

Γεννημένη στο Χονγκ Κονγκ, μεγαλωμένη από βρετανό πατέρα και κινέζα μητέρα, σπουδασμένη σε πανεπιστήμια της βρετανικής ελίτ, η Ρόζενμπεργκ δεν δυσκολεύτηκε να βρει δουλειά στα γραφεία της Google του Λονδίνου, στον τομέα του μάρκετινγκ.

Οταν «ξεθώριασε η ομορφιά μιας αρμονικά χορογραφημένης ζωής στο Λονδίνο», όπως δήλωσε η Ρόζενμπεργκ στα μπλογκ όπου λατρεύει να γράφει, αποφάσισε να πάρει μετάθεση στα γραφεία της Google στο Πάλο Αλτο. Και επέλεξε την καλύτερη στιγμή.

Εκείνη την περίοδο, ο κολοσσός του Διαδικτύου σχεδίαζε ένα νέο προϊόν που τελικά έδωσε το πάτημα στην 27χρονη Βρετανίδα να κατοχυρώσει μια θέση ανάμεσα στους σταρ της εταιρείας. Πρόκειται για τα καινοτόμα Google Glass, τα γυαλιά που παρέχουν πρόσβαση στο Ιντερνετ και πολλαπλές εφαρμογές πολυμέσων. Και η Ρόζενμπεργκ είναι αυτή που έδωσε τη λύση όταν οι υπεύθυνοι του εγχειρήματος αναζητούσαν την προφορική εντολή που θα ενεργοποιεί τα μαγικά γυαλιά: «OK Glass».

Google

Πηγή: tanea.gr

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer