Τι αποκάλυψε η γνωστή παρουσιάστρια στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη;
Εξομολόγηση ψυχής από τη Μαρία Μπεκατώρου
Life
26/03/2014 | 21:17

Την επιθυμία της να προσπαθήσει να αποκτήσει ένα μωράκι με εξωσωματική γονιμοποίηση μέσα στην επόμενη χρονιά αποκάλυψε η Μαρία Μπεκατώρου στην Ελένη Μενεγάκη.

Η γνωστή παρουσιάστρια εξομολογήθηκε πως θέλει πολύ ένα παιδάκι με τον σύζυγό της Αντώνη Αλεβιζόπουλο και θα ήταν χαρούμενη αν κατάφερναν να αποκτήσουν ακόμη και με εξωσωματική.

Η Μαρία έχει δείξει πολλές φορές την ευαισθησία της στο θέμα της εγκυμοσύνης και των παιδιών και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει πει πως θέλει να γίνει μανούλα. Έτσι, μιλώντας αρχικά με την Ελένη για τις εξωσωματικές είπε: “Εγώ αν κατάφερνα να κάνω παιδί με εξωσωματική θα έβγαινα και να το πω και να ευχαριστήσω δημόσια τον γιατρό μου γι’ αυτό το θαύμα”.

Ενώ, λίγο αργότερα αποκάλυψε: “Με τον Αντώνη θέλουμε πολύ να αποκτήσουμε ένα παιδί και μέσα στον επόμενο χρόνο, αν όλα πάνε καλά και έχουμε τακτοποιήσει και τα επαγγελματικά μας, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα παιδί. Θα προσπαθήσουμε με εξωσωματική”.

Όταν όμως, ρωτήθηκε αν γνωρίζει το πόσο δύσκολη μπορεί να είναι η διαδικασία της εξωσωματικής, δήλωσε: “Θέλουμε πολύ ένα παιδί και θα προσπαθήσουμε για να το αποκτήσουμε, αλλά αν δεν έρθει θα ζήσουμε όπως είμαστε” και συμπλήρωσε: “Σίγουρα, μια μητέρα θέλει να κάνει παιδί με φυσιολογικό τρόπο. Μέχρι τώρα δεν είχα προσπαθήσει με τον σύζυγό μου να κάνουμε εξωσωματική”.

mpekatwroy

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer