Ο Πρόεδρος του κόμματος «Νέα Πορεία Νέα Ελλάδα» Γιάννος Γραμματίδης έστειλε σήμερα κατεπείγουσα επιστολή στον Πρωθυπουργό
Επιστολή Γιάννου Γραμματίδη στον Πρωθυπουργό
Πολιτική
28/07/2015 | 14:35

Ο Πρόεδρος του κόμματος «Νέα Πορεία Νέα Ελλάδα» Γιάννος Γραμματίδης έστειλε σήμερα κατεπείγουσα επιστολή στον Πρωθυπουργό εξηγώντας ότι εξαιτίας της αναγκαστικής συσσώρευσης υποχρεώσεων αθροιστικά των μηνών Ιουνίου και Ιουλίου καθώς και της δυσκολίας διεξαγωγής εμπορικών συναλλαγών λόγω των κεφαλαιακών ελέγχων των τραπεζών (π.χ. αδυναμία προεξόφλησης επιταγών),ο εμπορικός κόσμος της χώρας βρίσκεται σε απελπιστική κατάσταση.

Ο κ. Γραμματίδης  πρότεινε στη κυβέρνηση οι υποχρεώσεις Ιουλίου-Αυγούστου πού αφορούν φόρο εισοδήματος, εργοδοτικές εισφορές σε ασφαλιστικά ταμεία και Φ.Π.Α. να μεταφερθούν για τα τέλη του μεθεπόμενου μήνα Σεπτεμβρίου έως ότου συγκεντρωθούν από τις επιχειρήσεις ρευστά διαθέσιμα για να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους κι ελπίζοντας στην περαιτέρω ομαλοποίηση λειτουργίας του τραπεζικού συστήματος.

Τέλος, ο κ. Γραμματίδης τόνισε στον Πρωθυπουργό ότι μια τέτοια κυβερνητική απόφαση θα ανακουφίσει τον εμπορικό κόσμο της χώρας και θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα.

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer