Πρωτόγνωρες στιγμές για τον Δήμαρχο Κεφαλονιάς. Παράσταση νίκης αποκτά ο Αλέξανδρος Παρίσης μία βδομάδα πριν τις εκλογές.
Ενθουσιασμό για Παρίση από τους Ετεροδημότες στο Ακροπόλ
Πολιτική
12/05/2014 | 00:55

Πρωτόγνωρες στιγμές εκτιλύχθηκαν χθες το βράδυ στη συγκέντρωση ετεροδημοτών της Ισχυρής Κεφαλονιάς του Αλέξανδρου Παρίση στο θέατρο «Ακροπόλ».
Ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από τον κόσμο, ο οποίος τον αγκάλιαζε και του έσφιγγε το χέρι, λέγοντάς του: «Δήμαρχε προχώρα είμαστε μαζί σου».
Ήταν τέτοια η υποδοχή που επιφύλαξαν στον Αλέξανδρο Παρίση, που επικράτησε ένας «μικρός πανικός» κατά την είσοδο του στο εσωτερικό του θεάτρου.

parishs_akropol40
Ο Αλέξανδρος Παρίσης, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα φιλικός ευδιάθετος και χαρούμενος, μιας και μιλούσε σε ένα ακροατήριο που τον ξέρει καλά, αναφέρθηκε στην ομιλία του διεξοδικά για τα έργα που έχουν γίνει τα τελευταία 3,5 χρόνια καθώς και το μικρό χρονικό διάστημα που είναι δήμαρχος (τους πρώτους 12 μήνες ο Δήμος ήταν σε φάση συγχωνεύσεων ενώ τους τελευταίους 4 περνάει τη μεγαλύτερη φυσική καταστροφή από το 1953 και ύστερα).

afoi_karaviwth
Για μια ακόμη φορά η εκδήλωση ήταν «ντυμένη» με μουσικό πρόγραμμα από τους αδελφούς Καραβίωτη και την Κυριακούλα Τσαγκαράτου. Αίσθηση και ενθουσιασμό προκάλεσαν τα λόγια του Γεράσιμου Ιλινόιου Τσουρούφλη ο οποίος προλόγισε τον Δήμαρχο. Ο 25χρονος απέσπασε το θερμό χειροκρότημα του κοινού που είχε κατακλύσει το θέατρο.

tsourouflhs
Η εκδήλωση αγάπης στον Αλεξανδρο Παρίση δείχνει τη δυναμική που έχει στους ετεροδημότες, σε μια εποχή που οι πολιτικοί, υποψήφιοι και μη, φοβούνται να κυκλοφορήσουν ακόμα και στο πεζοδρόμιο της γειτονιάς τους, ειδικά στο κέντρο της Αθήνας.
Η διεισδυτικότητα του Παρίση δείχνει την ανάγκη που νιώθει ο κόσμος να στηρίξει επιτυχημένα πρόσωπα που δεν έχουν καμία σχέση με το κομματικό κατεστημένο των προηγούμενων 30 χρόνων στη πολιτική ιστορία του τόπου μας.

parishs_akropol41
Αξίζει: Το πιο θερμό χειροκρότημα το απέσπασε ο Αλέξανδρος Παρίσης όταν αναφέρθηκε στο ΤΕΙ Ιονίων Νήσων και για το τμήμα Δημοσίων Σχέσεων.
Αξίζει2: Οι ετεροδημότες έδειξαν ότι γνωρίζουν καλά το τι συμβαίνει στο νησί και είναι ενημερωμένοι με κάθε λεπτομέρεια για τις κινήσεις του Αλέξανδρου Παρίση.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer