ο κ. Σπύρου είχε επικοινωνία και συνεργασία με το Γ.Γ. του ΕΟΤ καθώς και τον Πρέσβη μας στη Βιέννη.
Ενδιαφέρον για τα Ιόνια Νησιά από την Αυστρία
Τουρισμός
16/01/2014 | 17:31

Η μεγάλη επισκεψιμότητα χαρακτηρίζει – μέχρι στιγμής – τη Διεθνή Τουριστική Έκθεση της Βιέννης, στην οποία συμμετέχει η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων που εκπροσωπείται από τον Περιφερειάρχη, Σπ. Σπύρου.
Αναφερόμενος στην έκθεση ο κ. Σπύρου, δήλωσε ότι η παρουσία του στη Βιέννη οφείλεται στο ότι η έκθεση αυτή κρίνεται ως σημαντική για την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και η προώθηση των νησιών είναι αναγκαία σε αυτή την τουριστική αγορά.
Παρά το γεγονός, πρόσθεσε, ότι οι Αυστριακοί προτιμούν την Ελλάδα αλλά και τα Ιόνια Νησιά, απαιτείται συνεχής και αδιάλειπτη προβολή, προκειμένου να αυξηθεί ο αριθμός των τουριστών από την Αυστρία.
Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, τόσο η Κέρκυρα όσο και η Λευκάδα και η Ζάκυνθος εμφανίζονται ως ενδιαφέρουσες περιοχές για τους Αυστριακούς, ενώ για την Κεφαλονιά πρέπει να γίνει μεγαλύτερη προσπάθεια.
Οι τουριστικοί παράγοντες της Αυστρίας διαπιστώνουν αύξηση έως και 20% των κρατήσεων για ελληνικούς προορισμούς σε σχέση με πέρσι, ωστόσο, σημείωσε, δεν υπάρχουν ακριβή στοιχεία για το πώς θα κινηθεί τουριστικά η περιοχή μας κατά την προσεχή θερινή περίοδο, σε σχέση με την Αυστρία.
Μπορώ να πω, κατέληξε ο Περιφερειάρχης, ότι βρισκόμαστε σε ένα φιλικό κλίμα που μας δημιουργεί αισιοδοξία και γίνεται προσπάθεια να προβάλλουμε τα νησιά μας και μέσω επαφών που κάνουμε στη Βιέννη.
Τέλος, ο κ. Σπύρου είχε επικοινωνία και συνεργασία με το Γ.Γ. του ΕΟΤ καθώς και τον Πρέσβη μας στη Βιέννη.

spurou

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer