Στην έκθεση αυτή τα Νησιά μας εκπροσωπήθηκαν επάξια και παραγωγικά από τον Έφορο Δημοσίων Σχέσεων της Ένωσής μας κο Όμηρο Κωστόπουλο.
Εκπροσώπηση Κεφαλονιάς στην τουριστική έκθεση Ουτρέχτης
Τουρισμός
21/01/2014 | 14:58

Σχετικά με δημοσιεύματα στον Τύπο (ο οποίος δεν ευθύνεται), ότι δήθεν η Κεφαλονιά και η Ιθάκη δεν εκπροσωπήθηκαν στην έκθεση Vacantiebeurs που έγινε πρόσφατα στην Ουτρέχτη, για αποκατάσταση της αλήθειας και της πραγματικότητας αναφέρουμε ότι :

1. Στην έκθεση αυτή τα Νησιά μας εκπροσωπήθηκαν επάξια και παραγωγικά από τον Έφορο Δημοσίων Σχέσεων της Ένωσής μας κο Όμηρο Κωστόπουλο.

2. Σε συνεργασία της Ένωσής μας, της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλονιάς – Ιθάκης και του Δήμου Ιθάκης πετύχαμε να ανοίξει πρόγραμμα για φέτος (σαιζόν 2014) στην Ιθάκη της TUI – NEDERLAND δηλαδή θυγατρικής για την Ολλανδία του μεγαλύτερου tour operator TUI.

3. Η ολλανδική αγορά το 2013 σημείωσε στα Νησιά μας τις ακόλουθες επιδόσεις, σε σχέση με το 2012 :

Μάης +22,08%
Ιούνιος + 20,31%
Ιούλιος +23,75%
Αύγουστος +37,13 %
Σεπτέμβρης +25,08 %

Δηλαδή μέσος όρος +25,67%

4. Αποφεύγουμε κατά το δυνατόν τα «στομφώδη και ανούσια» Δελτία Τύπου διότι ούτε δημόσιο χρήμα διαχειριζόμαστε ώστε να δικαιολογούμε δαπάνες (οι εκπρόσωποί μας πηγαίνουν όπου χρειαστεί είτε με δικά τους έξοδα είτε από την Ένωσή μας), ούτε να παραπλανήσουμε την κοινή γνώμη όπως συμβαίνει αρκετές φορές από άλλους είτε από άγνοια είτε από σκοπιμότητα. Αντιθέτως, προσπαθούμε να λειτουργούμε με συνέπεια λόγων και πράξεων.

5. Οπότε τα δημοσιεύματα περί δήθεν απουσίας μας στην παραπάνω έκθεση αδικούν την Περιφερειακή Ενότητα, το Δήμο Ιθάκης, τους φορείς, αλλά πρωτίστως τον τόπο μας, ο οποίος δεν έχει να ζηλέψει τίποτε από άλλους τουριστικούς προορισμούς της Χώρας.

galiatsatos

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer