Ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας θα συμμετάσχει αυτόνομα στις ευρωεκλογές του Μαΐου του 2014
Δυο χρόνια Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας
Πολιτική
21/11/2013 | 11:37

Το πολιτικό σύστημα εξουσίας της μεταπολιτευτικής περιόδου απέτυχε πλήρως. Το σημερινό φοβερό δράμα που βιώνει ο Ελληνικός Λαός είναι απότοκο της άφρονης λαϊκιστικής πολιτικής που άσκησαν ανίκανες και φαύλες μονοκομματικές κυβερνήσεις επί σειρά δεκαετιών. Σήμερα αποτελεί λαϊκό αίτημα, με διαστάσεις ιστορικής αναγκαιότητας, η απομάκρυνση αυτού του πολιτικού συστήματος με την αντικατάσταση των κομμάτων και των προσώπων. Θα έπρεπε, ως ύστατη πατριωτική τους πράξη, τα κόμματα να αυτοκαταργηθούν και να διαλυθούν ώστε να δώσουν διέξοδο στην πολιτική ζωή της Χώρας. Με ανανέωση της δημοκρατίας, αναθέρμανση της εμπιστοσύνης των πολιτών προς το κράτος και εξασφάλιση συνθηκών ευημερίας και προόδου του Λαού. Τα πολιτικά κόμματα όμως, ως εστίες παραγωγής διαφθοράς, βυθισμένα στην οικογενειοκρατία και στον νεποτισμό, είναι απρόθυμα μέχρι τέλους να αναλάβουν τέτοιες πρωτοβουλίες.

Η πρόκληση πέφτει στους ώμους των τίμιων και ζωτικών δυνάμεων της Πατρίδος μας. Αν δεν εγερθούν, μέσα από τις λαϊκές τάξεις, δυνάμεις πατριωτικές και δεν δραστηριοποιηθούν πολιτικά, στους όρους και στους κανόνες του δημοκρατικού πολιτεύματος, δεν υπάρχει κανένα μέλλον για τον τόπο μας.

Την ιδέα αυτή υλοποίησε τολμηρά ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας την 21η Νοεμβρίου 2011. Ένα πολιτικό κόμμα που ιδρύθηκε με πρωτοβουλία αποστράτων αξιωματικών διαβλέποντας έγκαιρα τις οδυνηρές συνέπειες και τον εθνικό κατήφορο που οδηγούν τη Χώρα οι μεταμνημονιακές κυβερνήσεις. Χωρίς εξαρτήσεις από άλλα κόμματα, υπόγειες διαδρομές, συμφωνίες και χρηματοδοτήσεις. Χωρίς συντεχνιακές επιδιώξεις και εφήμερες ιδιοτέλειες. Με μόνο κίνητρο την αγάπη προς την Πατρίδα. Σκληρή και δύσκολη η διαδρομή του. Μοναδική περίπτωση πολιτικής πρωτοβουλίας σε όλη τη διάρκεια της μεταπολίτευσης. Με τα εφόδια αυτά και μόνο υπερκέρασε όλα τα εμπόδια της εκλογικής νομοθεσίας η οποία είναι προσαρμοσμένη μεθοδικά στα επαγγελματικά κόμματα και συμμετείχε στις εθνικές εκλογές της 6ης Μαΐου 2012, με ψηφοδέλτια σε όλη την επικράτεια.

Στη σημερινή νεοελληνική κοινωνία βρίσκεται ένα σημαντικό τμήμα πολιτών με γνώσεις, εμπειρίες, μόρφωση, ήθος και διάθεση ανιδιοτελούς προσφοράς. Είναι οι δεκάδες χιλιάδες απόστρατοι αξιωματικοί προς τους οποίους το πολιτικό σύστημα στάθηκε συμπλεγματικό, φοβικό και εκδικητικό. Με ανεξήγητη χαιρεκακία τους αντιμετώπισε, εκμεταλλευόμενο τη μνημονιακή πολιτική, καθώς αποτέλεσαν την πρώτη στοχευμένη κατηγορία πολιτών εξ όλων του νέου μνημονιακού ελληνικού κράτους. Είναι πρωτόγνωρο αλλά οι αξιωματικοί, ένα αληθινά προοδευτικό και πατριωτικό τμήμα του Ελληνικού Λαού, ευρισκόμενοι πάντοτε από την πλευρά του κράτους, σήμερα βρίσκονται αντιμέτωποί του. Το τεράστιας σημασίας αυτό ψυχολογικό στοιχείο, το πολιτικό σύστημα δεν είναι σε θέση να αντιληφθεί. Ήδη έχει στέρεα θεμελιωθεί στις συνειδήσεις τους η πεποίθηση ότι η μόνη λύση, χάριν της Πατρίδος, είναι η πολιτική δραστηριοποίηση. Ένα πατριωτικό, δημοκρατικό και κοινωνικό πολιτικό κόμμα που θα εκφράσει όλους τους Έλληνες μακρυά από συμπλέγματα και αγκυλώσεις του παρελθόντος.

Το αρχικό ξάφνιασμα, η καχυποψία και οι δισταγμοί πολλών για το εγχείρημα του ΣΕΕ μετουσιώνονται πλέον σε εμπιστοσύνη και βεβαιότητα για το ρόλο του.

Ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας θα συμμετάσχει αυτόνομα στις ευρωεκλογές του Μαΐου του 2014. Παρά τις διάφορες κομματικές σειρήνες, που εσήμαναν τον ελκυστικό τους ήχο, θα δώσει υπεύθυνα, για μια ακόμη φορά, τη δυνατότητα στον Έλληνα και στην Ελληνίδα να επιλέξουν, όταν βρεθούν ενώπιον της κάλπης, ένα ψηφοδέλτιο στο οποίο δεν θα περιλαμβάνονται ονόματα λαϊκιστών επαγγελματιών πολιτικών, οι οποίοι με τις πράξεις τους κατέστρεψαν ένα λαό ολόκληρο. Θα δώσει την ευκαιρία μιας σοβαρής, ρεαλιστικής πολιτικής επιλογής, χωρίς ακραίο , αλλοπρόσαλλο και διχαστικό λόγο.

Καλούμε κάθε πατριώτη συμπολίτη μας να έρθει κοντά μας. Να κάμψει τις προσωπικές αντιστάσεις και τις αμφιβολίες του, να παραμερίσει την αδράνεια και την ατολμία του και να μοιραστεί μαζί μας τον δημοκρατικό αγώνα, για να γίνει η Ελλάς ξανά η γλυκύτερη Χώρα, που θα αξίζει κάθε θυσία από τα παιδιά της. 

                                                                                  ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ

                                                                                              http://www.syndesmosee.org/

syndesmos-ethnikis-enotitas

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer