Είμαστε σίγουροι ότι η Νίκη και ο Γεράσιμος όχι μόνον θα αξιοποιήσουν τα θερινά μαθήματα του Κολεγίου αλλά και θα διακριθούν μεταξύ των υπολοίπων συμμετεχόντων στo πλαίσιo της ευγενούς άμιλλας
Δυο Κεφαλονίτες μαθητές στο Summer School Program του Κολεγίου Αθηνών
Κοινωνία
06/06/2014 | 10:58

Για δεύτερη συνεχή χρονιά αριστούχοι μαθητές του Σχολείου μας θα παρακολουθήσουν τα καλοκαιρινά μαθήματα IC Summer School Program 2014 του Ελληνοαμερικανικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος στην Αθήνα.

Πρόκειται για τη μαθήτρια Νίκη – Μαρία Παναγιωτάτου (Β’ Τάξη) και το μαθητή Γεράσιμο Τρίτση (Γ’ Τάξη), οι οποίοι έχοντας σημειώσει την υψηλότερη επίδοση στην τάξη τους και έχοντας πιστοποίηση για την υψηλή γνώση τους στην Αγγλική Γλώσσα, θα παρακολουθήσουν ως υπότροφοι του Κολλεγίου Αθηνών τα θερινά μαθήματα, που το Ίδρυμα διοργανώνει κατά το διάστημα 23/06/2014 έως και 11/07/2014.

Η εξαιρετική δυνατότητα, η οποία προσφέρεται στους μαθητές μας από το Ε. Ε. Ι., αποτελεί μέρος της πολυετούς συνεργασίας μας με το Ίδρυμα και τιμή για το Σχολείο μας. Είμαστε σίγουροι ότι η Νίκη και ο Γεράσιμος όχι μόνον θα αξιοποιήσουν τα θερινά μαθήματα του Κολλεγίου αλλά και θα διακριθούν μεταξύ των υπολοίπων συμμετεχόντων στo πλαίσιo της ευγενούς άμιλλας.

Οι καθηγητές του 2ου Γυμνασίου Αργοστολίου εύχονται στους μαθητές μας πάντοτε να αριστεύουν και ευχαριστεί θερμά το Ε. Ε. Ι. για την ευγενική του χειρονομία.

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

ΒΟΥΤΣΙΝΑΣ ΝΙΚΟΣ

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer