Η πρωτοπορία των εφαρμογών της LifeThink σε συνδυασμό με τον αριθμό των επιβατών-χρηστών της Inchcape, καθιστά αυτό το πακέτο υπηρεσιών ασυναγώνιστο
Αυτό το καλοκαίρι όλοι θα ταξιδέψουν με τις εφαρμογές της LifeThink
Κοινωνία
06/06/2014 | 10:49

Μία πολύ σημαντική συνεργασία επετεύχθη στον χώρο των ταξιδιωτικών εφαρμογών μεταξύ της κεφαλλονίτικης εταιρείας LifeThink  και της Inchcape Shipping Services (ISS), την μεγαλύτερη εταιρεία ναυτιλιακών πρακτορείων στον κόσμο.

logos

Η κεφαλλονίτικη εταιρεία LifeThink, κορυφαία στην Ελλάδα στον χώρο των Travel εφαρμογών σε συνεργασία με την Inchcape Shipping Services (ISS), την εταιρεία που διαχειρίζεται το μεγαλύτερο τμήμα κρουαζιέρας στην Ελλάδα, δημιούργησαν ένα πακέτο τουριστικών υπηρεσιών προσαρμοσμένο για τις ανάγκες των Ελληνικών επιχειρήσεων τουρισμού.

Εκτός από τις εφαρμογές της LifeThinkοι οποίες για 4η συνεχόμενη χρονιά βρίσκονται στην κορυφή των προτιμήσεων των ταξιδιωτών, δημιουργήθηκε μία σειρά εφαρμογών για τους επιβάτες κρουαζιερόπλοιων που εξυπηρετούνται από την εταιρεία Inchcape.

Όλοι οι επιβάτες των κρουαζιερόπλοιων της Inchcape θα ενημερώνονται και θα κατεβάζουν την εφαρμογή του κάθε προορισμού, ενώ στα μεγαλύτερα λιμάνια της Ελλάδας θα τοποθετούνται Wi – Fi αποκλειστικά για την χρήση της εφαρμογής.

Η πρωτοπορία των εφαρμογών της LifeThink σε συνδυασμό με τον αριθμό των επιβατών-χρηστών της Inchcape, καθιστά αυτό το πακέτο υπηρεσιών ασυναγώνιστο.

2-3

Μερικά στοιχεία για την Inchcape

  • 1.250 αφίξεις κρουαζιερόπλοιων κάθε χρόνο στην Ελλάδα
  • 700.000 επιβάτες το χρόνο στους Ελληνικούς προορισμούς
  • 34.1% συνολικής επιβατικής κίνησης στην Ελλάδα

 

Μερικά στοιχεία για την LifeThink

  • 110.000 χρήστες-ταξιδιώτες εφαρμογές
  • Με 5/5 (Άριστα) βαθμολογεί το 88,8% των χρηστών τις εφαρμογές της LifeThink
  • 62.5%  των χρηστών χρησιμοποιεί τις εφαρμογές μας για τις αγορές του στον προορισμό

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

http://lifethink.gr/travel-guides

inchcape cover

 

 

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer