Ποια είναι η ένσταση του στη τιμολογιακή πολιτική της εταιρίας για τις ημέρες των εορτών.
Διαφωνεί με την Κοινοπραξία ο Περδίκης
Κοινωνία
24/12/2014 | 18:39

Φίλες και φίλοι, Ληξουριώτησες και Ληξουριώτες,
Πριν λίγες ημέρες η κοινοπραξία πορθμείων Ληξούρι – Αργοστόλι <<ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ>> (στην οποία είμαι μέτοχος) ανακοίνωσε προσφορά στα εισιτήρια της, για τις ημέρες των εορτών. Μία προσφορά, που αποτέλεσμα έχει άλλο ένα χαστούκι στην τοπική αγορά της πόλης μας, καθώς ουσιαστικά, προτρέπει τους καταναλωτές, και ειδικά τα παιδιά να καταναλώσουν τα ούτως ή άλλως λίγα χρήματα τους, στην αγορά του Αργοστολίου, και τα παιδιά να διασκεδάσουν στην πλατεία του….
Αν βέβαια πρόθεση τους ήταν Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ, θα μπορούσαν να διαθέσουν τις εισπράξεις των τριών αυτών ημερών σε ένα ίδρυμα, σε ένα σωματείο, ή σε κάποιες οικογένειες.
Οικογένειες είπα;;;;; Μα τι λέω τώρα;;;; Αφού για να βγάλουν την χασούρα της προσφορά τους, έκοψαν παράνομα, παράλογα, και ανήθικα, 50% τις άδειες των πληρωμάτων που δουλεύουν στην εταιρεία, και δεν είναι μέτοχοι., άρα στέρησαν από τις οικογένειες τους πολύτιμο χρόνο και χρήμα!!!!
Έχω την ανάγκη να ζητήσω δημόσια συγγνώμη για την ευθύνη που μου αναλογεί, και να διαβεβαιώσω ότι ούτε εγώ, ούτε κανένα μέλος της οικογενείας μου, έχει σχέση με τις παραπάνω αποφάσεις.

Εύχομαι σε όλους σας καλές γιορτές, και ο νέος χρόνος να σας βρει υγιείς και ευτυχισμένους!!!!
Στους ναυτικούς της εταιρείας μας, ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις υπηρεσίες τους, να έχουν καλά ταξίδια, και πολλές ευχές, για ατομική και οικογενειακή ευτυχία!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Και τέλος σε αυτούς που αποφασίζουν στην εταιρεία, καλή φώτιση…

ΔΙΟΝΥΣΗΣ Γ. ΠΕΡΔΙΚΗΣ

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer