Mε αμείωτο ενδιαφέρον η Ιερά Μητρόπολις συνεχίζει τό επιβεβλημένο έργον της ανακουφίσεως των χειμαζομένων Χριστιανών της Παλλικής
Διανομή τροφίμων από τη Μητρόπολη
Εκκλησία
08/02/2014 | 16:54

Mε αμείωτο ενδιαφέρον η Ιερά Μητρόπολις συνεχίζει τό επιβεβλημένο έργον της ανακουφίσεως των χειμαζομένων Χριστιανών της Παλλικής.

Σήμερον διένειμε από τον Ιερόν Ναόν Υπεραγίας Θεοτόκου Περλιγκού Ληξουρίου 3,5 τόνους ανθρωπιστικής βοηθείας  η οποία εστάλη καί πάλιν μέσω τῆς Μ.Κ.Ο. «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Μέγιστο ενδιαφέρον επίσης επέδειξαν πλείστες Μητροπόλεις της Εκκλησίας μας, αναλυτικώτερον απέστειλαν η Ιερά Μητρόπολις Σύρου και το Ίδρυμα Ευαγγελιστρίας Τήνου 6 τόνους ποσίμου ύδατος και αι Ιεραί Μητροπόλεις Μαρωνείας και Κομοτηνής, Μεσσηνίας και Τρίκκης καί Σταγών από 3 τόνους.

Διενεμήθη το τόσον αναγκαίο και πολυτιμώτατον αγαθόν εις τους στερουμένους την ευλογίαν του συνανθρώπους μας.

Από την Ιεράν Μητρόπολιν Ηλείας επεσκέφθη την σεισμόπληκτον πόλιν του Ληξουρίου ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ωλένης κ.κ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ μεταφέρων οικοσκευή, 50 κουβέρτες και 10 δοχεία Ελαιολάδου.

Αύριον καταφθάνη εις την νήσον μας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ, μεταφέρων 5 τόνους ανθρωπιστικής βοηθείας συμπαραστάσεως των Χριστιανών της πόλεως του Πρωτοκλήτου Αποστόλου.

Ακόμη τα δραστήρια μέλη του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου « Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ » θα περιοδεύσουν χωρία της περιοχής «Κατωγής» προς διανομήν τροφίμων τα οποία λόγω των σοβαροτάτων βλαβών του οδικού δικτύου είναι αποκλεισμένα.

ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer