Να ευχηθούμε ό,τι καλύτερο από εδώ και πέρα μιας και η εκπληκτική εμφάνιση της στο Greek Idol ήταν μόνο η αρχή για μια λαμπρή σταδιοδρομία στα εγχώρια μουσικά πράγματα!
Δεν τα κατάφερε η Μαριάννα
Κοινωνία
18/04/2011 | 02:10

Το Greek Idol επέστρεψε και πασιφανέστατα είναι ένα από τα καλύτερα talent show που έγιναν ποτέ από πλευράς παικτών. Με την ανανεωμένη και πλέον όπως της αξίζει Ρούλα Κορομηλά στο τιμόνι της εκπομπής και ίσως την πιο hot κριτική επιτροπή που είδα ποτέ τα τελευταία χρόνια στην τηλεόραση. Ποιος μπορεί να παλέψει με τις ατάκες του Πέτρου Κωστόπουλου, την διακριτική γνώμη αλλά ακαταμάχητη παρουσία της Έλλης Κοκκίνου και την ιδιαίτερη άποψη του Κώστα Καπετανίδη;

Αναφορικά με το show από πλευράς παραγωγής το σκηνικό είναι ίδιο και απαράλλαχτο (λόγω οικονομικής κρίσης πιθανότατα αλλά μπορεί και λόγω δέσμευσης από το original American Idol), με πολύ καλό ήχο, άριστη και ολίγον σουξεδιάρικη επιλογή κομματιών και το κυριότερο άριστο υλικό από πλευράς παικτών.

Από τους 15 που τραγούδησαν χτες από την πρώτη στιγμή ξεχώρισε η Μαλού, ο Άρης, ο Κωνσταντίνος αλλά και η μικρή μας συμπατριώτισσα Μαριάννα που ενώ έφτασε τόσο κοντά στην πηγή δεν κατάφερε να περάσει στην τελική δεκάδα πράγμα που ασχέτως καταγωγής το θεωρούμε πολύ άδικο.

Μόνη παραφωνία – κατά την προσωπική μου άποψη και γνώμη – η φλύαρη και κουραστική παρουσία του Παναγιώτη Τσακαλάκου που στο βωμό των 10 παραπάνω δευτερολέπτων δημοσιότητας μέχρι και να κουρευτεί μηχανεύτηκε επί σκηνής. Πολύ παλιακό μοτίβο παίκτη (που παραπέμπει σε ωμό ριάλιτι) με τόσο έκδηλο το «θέλω να γίνω Πάνος Μουζουράκης» mood.

Εμείς δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε καλή επιτυχία στην τελική δεκάδα και να ευχηθούμε και στην Μαριάνα Μαλαντζή  ό,τι καλύτερο από εδώ και πέρα μιας και η εκπληκτική εμφάνιση της στο Greek Idol ήταν μόνο η αρχή για μια λαμπρή σταδιοδρομία στα εγχώρια μουσικά πράγματα!!

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer