Ας κάνει κάποιος κάτι να σταματήσει η ξέφρενη πορεία του Δημάρχου, γιατί σε λίγο καιρό θα μας ανακοινωθεί, η απόσχιση της Ιθάκης από το ελληνικό κράτος θα γίνουμε ανεξάρτητο κρατίδιο.
Γεγονοτα ντροπής στο Θιάκι
Κοινωνία
16/04/2011 | 21:08

Θα ήθελα να επιστήσω την προσοχή σας ,στα γεγονότα ντροπής που συμβαίνουν στο ιστορικό νησί της Ιθάκης…Άκουσον , άκουσον, ο εκλεγμένος από τον λαό Δήμαρχος κ.Κασσιανός Γιάννης ενεργεί πλέον όχι προς όφελος των δημοτών του, αλλά εναντίον τους. Γκρεμίζει πλατείες, διακόπτει την κυκλοφορία σε κεντρικούς δρόμους, επιχειρεί την διάνοιξη δρόμων προς εξυπηρέτηση συγκεκριμένων ιδιωτών , χωρίς την συγκατάθεση ανθρώπων που ζημιώνονται από την συγκεκριμένη ενέργεια , καθώς γκρεμίζονται ιδιοκτησίες. Τοποθετεί αναρμόδιους «υπαλλήλους» σε καίρια πόστα του Δήμου , βαφτίζοντας τους εθελοντές.

Ζητάει την κτηματολόγηση του νησιού και την καταγραφή όλων των ιδιοκτησιών από «υπαλλήλους»- άγνωστο αν είναι δημοτικοί υπάλληλοι ή εθελοντές – παρακάμπτοντας, το
«ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Α.Ε» που έχει διοριστεί από το κράτος , δηλώνοντας ότι θα κάνει δικό του
«ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ», εξυπηρετώντας ποιανού τα συμφέροντα????????????? Σας αφήνω να μαντέψετε…..

Και αφού πέρασαν 4 μήνες από την έναρξη της θητείας του, και αφού κάναμε γαργάρα όλα τα παραπάνω , τα κατάπιαμε , είπαμε και ευχαριστώ , έφτασε η μέρα που ανακοινώθηκε ότι η Strintzis Ferries , με το Ε/Γ –Ο/Γ «ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ» , ενώ μέχρι σήμερα έκανε 2 δρομολόγια προς Ιθάκη, το ένα έδενε στο λιμάνι του «Πίσω Αετού» και στο δεύτερο διανυκτέρευε μέσα στο Βαθύ (πρωτεύουσα του νησιού), τώρα από 18/ 4/2011 διακόπτεται η σύνδεση με το Βαθύ, καθώς και η διανυκτέρευση του εκεί. Το καράβι θα δένει στο λιμάνι του «Πίσω Αετού» μόνο για μεταφορά και θα πηγαίνει στην Σάμη της Κεφαλονιάς για διανυκτέρευση. Με την έναρξη όμως, των έργων για την κατασκευή λιμανιού στον « Πίσω Αετό», η μετακίνηση των πεζών, αυτοκινήτων, φορτηγών που εφοδιάζουν το νησί θα γίνεται με την γνωστή παντόφλα και με το ιδιωτικό κότερο του Δημάρχου από την Σάμη της Κεφαλονιάς.

Ας κάνει κάποιος κάτι να σταματήσει η ξέφρενη πορεία του Δημάρχου, γιατί σε λίγο καιρό θα μας ανακοινωθεί, η απόσχιση της Ιθάκης από το ελληνικό κράτος θα γίνουμε ανεξάρτητο κρατίδιο, θα χρειαζόμαστε διαβατήριο να την επισκεφθούμε, και η μεταφορά μας στο νησί θα γίνεται με Boeing 747! στον Εθνικό Αερολιμένα Ιθάκης «ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΣΣΙΑΝΟΣ»!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! που θα έχει κατασκευάσει ο Δήμαρχος με δικά του έξοδα.

Δεν ξέρω αν είναι οραματιστής ή τρελός, αλλά και το όραμα συγκρούεται στην πραγματικότητα και η τρέλα στον ψυχίατρο. Από τρέλα έχουμε πολύ, αλλά όχι για να αντέξουμε όσα γίνονται και θα γίνουν .

ΚΑΝΩ ΕΚΛΗΣΗ, ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ «ΑΠΟΦΑΣΙΖΩΜΕΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΣΟΜΕΝ» ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΘΕΣΠΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΙΘΑΚΗ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΜΟΦΩΝΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ-ΟΧΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥΣ- ΖΗΤΑΜΕ ΔΙΑΦΑΝΙΑ ΣTΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥΣ.

Πηγή: tromaktiko

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer