Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/ekefalonia.gr/httpdocs/wp-content/themes/ekefalonia/kobofunctions.php on line 224
Η Ελληνική αντιπροσωπία με τις παρεμβάσεις της κατά τις συνεδριάσεις, στήριξε την ανάγκη και τη σημασία της διακοινοβουλευτικής συνεργασίας στο πλαίσιο των αρχών του Διεθνούς δικαίου.
Επέστρεψε απο τις Βρυξέλλες ο Μοσχόπουλος
Πολιτική
15/04/2011 | 14:04

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της Διακοινοβουλευτικής Συνάντησης που συνδιοργανώθηκε από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και την Ουγγρική Προεδρία με θέμα: ¨Τα Δυτικά Βαλκάνια στην κατεύθυνση της Ευρωπαϊκής Ολοκλήρωσης¨.

Συζητήθηκαν θέματα ασύλου, μετανάστευσης, δικαιοσύνης και αστυνομικής συνεργασίας αλλά και ζητήματα πολιτιστικής πολυμορφίας, εκπαίδευσης και κοινωνικής ενσωμάτωσης τα οποία απασχόλησαν τους συμμετέχοντες βουλευτές από τα εθνικά κοινοβούλια και τους ευρωβουλευτές κατά τη διάρκεια των διήμερων εργασιών.

Η τριμελής αντιπροσωπία της Βουλής των Ελλήνων αποτελείτο από τη Β’ Αντιπρόεδρο και Πρόεδρο της Επιτροπής Ευρωπαϊκών  Υποθέσεων, βουλευτή Μαγνησίας κ. Ροδούλα Ζήση, τον κ. Σπυρίδωνα Μοσχόπουλο, βουλευτή ν. Κεφαλλονιάς – Ιθάκης ΠΑ.ΣΟ.Κ. και τον κ. Κωνσταντίνο Τζαβάρα , βουλευτή ν. Ηλείας της Ν.Δ. οι οποίοι έλαβαν μέρος στις ομάδες εργασίας των επί μέρους θεμάτων που προαναφέρθηκαν, καθώς και στις συζητήσεις στην Ολομέλεια μεταξύ βουλευτών των εθνικών κοινοβουλίων και ευρωβουλευτών.

Η Ελληνική αντιπροσωπία με τις παρεμβάσεις της κατά τις συνεδριάσεις, στήριξε την ανάγκη και τη σημασία της διακοινοβουλευτικής συνεργασίας στο πλαίσιο των αρχών του Διεθνούς δικαίου και  στην κατεύθυνση της αρμονικής συμβίωσης, της ασφάλειας και της ειρήνης στην ευρύτερη περιοχή.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer