Ως νέος Νέρων καίει την Ρώμη και ξεσηκώνει τον κόσμο κατά των χριστιανών.
Γεράσιμος Πετράτος: Η Δημοτική Αρχή ως νέος Νέρων…
Πολιτική
21/07/2016 | 11:12

Η παραπαίουσα Δημοτική αρχή κατά πάγια τακτική αυτοπυροβολείται και αυτοδιαψεύδεται –και δεν γίνεται για πρώτη φορά- λόγω της τραγικής κατάστασης που βρίσκεται μετά και από αποκαλυπτικά δημοσιεύματα για τον τρόπο διαχείρισης του Δήμου. Δημοσιεύματα που δεν είχε καν την δύναμη να διαψεύσει και περιορίστηκε σε ύβρεις προπηλακισμούς και σε ωμή παρέμβαση στη δικαιοσύνη ζητώντας να ξεκαθαρίσει το τοπίο της «παραδημοσιογραφίας» !! Τι ειρωνεία!! Στον τομέα δηλαδή που η δημοτική αρχή έχει τα πρωτεία.
Όμως σε κάθε περίπτωση θεωρείται και κίνηση εντυπωσιασμού-ανεπάρκειας θα έλεγα καλύτερα-αφού η διαδικτυακή ενημέρωση και ανταλλαγή πληροφοριών είναι νόμιμη και κατοχυρωμένη σύμφωνα με τα εθνικά και διεθνή πρωτόκολλα.
Στην ηλεκτρονική εγκυκλοπαίδεια διαβάζουμε “ Δημοσιογραφία των πολιτών ή συμμετοχική δημοσιογραφία, είναι η δημοσιογραφία που ασκείται από κάθε πολίτη , που δεν είναι επαγγελματίας δημοσιογράφος, συχνά με τη βοήθεια των νέων τεχνολογιών και του Διαδικτύου.» Το ξέρετε άλλωστε, το χρησιμοποιείτε, αλλά αρέσκεστε να το αγνοείτε.
Ενός κακού μύρια έπονται… Το σοκ των αποκαλύψεων οδήγησε τη δημοτική αρχή σε κρίση πανικού, τόσο που κατέληξε να δηλώνει με δελτίο τύπου ότι «μάχεται κατά της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ για την καταστροφική πολιτική της για την Κεφαλονιά».
Ως νέος Νέρων καίει την Ρώμη και ξεσηκώνει τον κόσμο κατά των χριστιανών.
Πρόβλημα, και μάλιστα τεράστιο , με την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ δικαίως θα έχουν όσοι είναι υπόλογοι , και όσοι είναι κομμάτι –ή και – εφαρμόζουν πολιτικές που συνάδουν με το σάπιο κατεστημένο της διαφθοράς και της διαπλοκής.
Εσείς έχετε τέτοιο θέμα;
Στα πλαίσια της «πολιτικής παρωδίας» που εφαρμόζεται στο Δήμο, είναι και τα κροκοδείλια δάκρυά σας για τον Πλατύ Γιαλό .
Αλήθεια εσείς σαν Δημοτική αρχή τι προσφέρατε περισσότερο στους Δημότες από …ας πάρουμε για παράδειγμα τον Μακρύ γιαλό ,η και οποιαδήποτε άλλη παραλία ;
Ελεύθερη πρόσβαση υπάρχει σε όλες τις παραλίες ,το ίδιο και στον Πλατύ γιαλό.
Το 1/3 ελεύθερης χρήσης της αμμουδιάς υπάρχει σε όλες τις παραλίες ,το ίδιο και στο Πλατύ γιαλό.
Ελεύθερες καμπίνες (όπου υπάρχουν) σε όλες τις παραλίες ,το ίδιο και στο Πλατύ γιαλό.
O κάθε μισθωτής παραλίας είναι υποχρεωμένος να έχει WC, το ίδιο και στο Πλατύ γιαλό.
Λογικέ τιμές στην καντίνα- λόγω ανταγωνισμού- πρέπει να έχει ο κάθε επιχειρηματίας της παραλίας. Στο Πλατύ γιαλό (;;;;;;;)
Απορούμε, για ποια «λαϊκή πλαζ» μιλάτε, και σε ποιους απευθύνεστε; Ο Πλατύ γιαλός ήταν και είναι πιο λαϊκή πλάζ από τον Μακρύ γιαλό; από τα Γραδάκια; Από την Κυανή ακτή; από τα Καλάμια; από τις Αμμες; από την Τσουρούτα; Από το Φανάρι και από τόσες και τόσες άλλες ελεύθερες παραλίες της Κεφαλονιάς ; Χάσανε τη λαϊκότητα τους αυτές οι παραλίες; Δεν μπορεί όποιος δημότης θέλει να πάει να κάνει το μπάνιο του σε όποια από αυτές τις παραλίες επιθυμεί, να απλώσει την πετσέτα του, να βάλει την ομπρέλα του και να μη χαλάσει ούτε μία δεκάρα; Γιατί λοιπόν τόσο «δάκρυ» για τη «λαϊκή παραλία του Πλατύ γιαλού;»
Εδώ θα παραθέσω την αξιομνημόνευτη απάντηση της δημοτικής αρχής στην ερώτηση γιατί δεν κάνατε την ίδια κινητοποίηση για το Αεροδρόμιο .
Διότι η δημοτική αρχή δεν έχει επιχειρηματικά ενδιαφέροντα στο Αεροδρόμιο!!!Έτσι απαντήσατε!! Πολύ ειλικρινής απάντηση! ίσως και η μόνη ειλικρινής απάντηση που έχετε δώσει!
Και μια που κόπτεστε για τη δημόσια περιουσία, απαντήστε μας : τα άλλα ακίνητα που παραχωρήθηκαν με το ίδιο ΦΕΚ 35/2012 μαζί με το δρόμο και χώρο παρκινγκ του Πλατύ γιαλού , τα έχετε αξιοποιήσει ; έχετε και για αυτά τόσο μεγαλεπήβολα σχέδια σαν τον Πλατύ γιαλό; Σε ποια συρτάρια κρατάτε αυτά τα σχέδια όσο ρημάζει ο Θαλασσόμυλος;
Αυτά και άλλα πολλά, ενδιαφέρουν τον Κεφαλονίτικο λαό και όχι η «σθεναρή σας αντίσταση» κατά της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ “για την καταστροφική της πολιτική στο Νησί μας”. Δυστυχώς όμως οι Δημότες της Κεφαλονιάς διαπιστώνουν καθημερινά ότι δεν έχει μείνει τίποτα πια να καταστραφεί . Το νησί μας έχει ήδη καταστραφεί αναπτυξιακά και παραγωγικά, από την δική σας πολιτική.
Μην βιάζεστε άλλωστε! Στην ώρα τους θα κριθούν και η πολιτική της Κυβέρνησης και η δική σας πολιτική , σαν δημοτική αρχή . Και ο καθένας θα πάρει αυτό που του αξίζει.
Μη πυροβολείτε τα πόδια σας κύριοι, γιατί δεν αντέχουμε άλλα αίματα !

 

Γεράσιμος- Μάκης- Πετράτος
Συντονιστής ΑΝ.ΕΛ. Κεφαλονιάς Ιθάκης

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer