Σε αρκετές περιπτώσεις δεν τα αναγνωρίζουν ούτε τα ειδικά μηχανήματα
Γέμισε η Πάτρα με πλαστά χαρτονομίσματα
Κοινωνία
10/03/2015 | 16:52

Πλαστά χαρτονομίσματα φαίνεται πως έχει κατακλυστεί το τελευταίο χρονικό διάστημα η αγορά της Πάτρας, τα οποία σε αρκετές περιπτώσεις δεν τα αναγνωρίζουν ούτε τα ειδικά μηχανήματα.

Μέχρι και υπάλληλοι συγκεκριμένης τράπεζας εξαπατήθηκαν από… επιτηδείους και δεν κατάφεραν να αναγνωρίσουν «μαϊμού» χαρτονομίσματα

Συγκεκριμένα δύο είναι τα περιστατικά των τελευταίων ωρών που καταγγέλθηκαν στην τοπική ΕΛΑΣ.

Το πρώτο περιστατικό κατεγράφη σήμερα όταν Πατρινή πήγε να ψωνίσει από κατάστημα στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου και της έδωσαν πλαστό χαρτονόμισμα των 20 ευρώ.

Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε η γυναίκα ψώνισε προϊόντα αξίας 10 ευρώ και έδωσε ένα 50ευρω. Στα ρέστα όμως που της έδωσε η υπάλληλος, υπήρχε και ένα πλαστό χαρτονόμισμα των 20 ευρώ, αλλά το αντελήφθη μόλις είχε απομακρυνθεί από το κατάστημα.

Το δεύτερο περιστατικό που καταγγέλθηκε, ήταν αυτό από υποκατάστημα γνωστής Τράπεζας που βρίσκεται στο κέντρο της Πάτρας, όταν οι υπεύθυνοι αντελήφθησαν πως στις συναλλαγές είχαν… εισπράξει και έξι πλαστά χαρτονομίσματα, τρία των 50 ευρώ, δύο των 20 και ένα των 5 ευρώ.

Οι αστυνομικές Αρχές πάντως, συνιστούν σε όλους τους πολίτες ιδιαίτερη προσοχή και τους καλούν να εξετάζουν οποιοδήποτε χαρτονόμισμα έρχεται στην κατοχή τους, ώστε να αποφεύγουν να πέφτουν θύματα επιτήδειων.

Πηγή: tempo24.gr

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer