Οι υποψηφιότητες θα προκύψουν μέσα από συντεταγμένο διάλογο των αρμόδιων οργάνων.
Βαζει τέλος στην ονοματολογία ο Λουκέρης
Πολιτική
05/04/2011 | 18:59

Δελτίο τύπου εξέδωσε ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Βαγγέλης Λουκέρης, αναφορικά με το πρόσφατο ταξίδι που είχε στην Αθήνα, στη σύσκεψη των προέδρων Νομαρχιακών οργανώσεων της ΝΔ. Ο Βαγγέλης Λουκέρης θέλοντας να κλείσει την… «ονοματολογία» των τελευταίων εβδομάδων, αναφέρει για μια ακόμη φορά ότι «είναι προφανές  ότι όλοι όσοι  χρησιμοποίησαν  το όνομα του προέδρου ή μελών οργάνων  του κόμματος  δεν έχουν καμία στήριξη  στις  διεκδικήσεις τους». Αναλυτικά το δελτίο τύπου αναφέρει τα εξής: «Την  Κυριακή   3 Απριλίου 2011 πραγματοποιήθηκε  στα κεντρικά γραφεία της  Ν.Δ. στην Αθήνα των προέδρων των Νομαρχιακών  οργανώσεων  του κόμματος.

Στην  εισήγησή  του ο πρόεδρος του κόμματος επισήμανε για μια ακόμη φορά  ότι παρά το γεγονός ότι η οικονομική κρίση βαθαίνει ,η κυβέρνηση  του  ΠΑΣΟΚ ετοιμάζεται να πάρει νέα μέτρα ασφυξίας ,ανεργίας και λουκέτων  με μηδενικό αποτέλεσμα .

Τόνισε  την επιθυμία και την προσπάθεια της ΝΔ  για να ανοίξει δρόμο για το μέλλον για :

Μια  οικονομία ανταγωνιστική που θα παράγει .

Μια  δημοκρατία ισχυρή και δίκαιη.

Μια Ελλάδα  με φιλότιμο, πολίτες με Αξιοπρέπεια και πολιτικούς με Αξιοπιστία , λέξεις άγνωστες  στο ΠΑΣΟΚ.

Η  ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ θα αλλάξει την πολιτική της ασφυξίας ,θα βάλει την Οικονομία να δουλέψει ,για να βγούμε από το Μνημόνιο μία ώρα αρχύτερα.

Θα παρουσιάσει  την επικαιροποίηση του οικονομικού  προγράμματος  της ΝΔ , το Ζάππειο – Ι Ι , που θα αποτελέσει  τη μόνη εναλλακτική λύση από τα σημερινά αδιέξοδα.

Το μήνυμα  που στέλνει η Ν.Δ.  είναι μήνυμα  Ελπίδας  και Αξιοπρέπειας.

Η Ελλάδα δεν θα γονατίσει ,θα μείνει  όρθια .

Για τα οργανωτικά μας  επισήμανε : 

Κάθε δύσκολος  αγώνας  πρέπει  να στηρίζεται σε στέρεες  οργανωτικές  ρίζες  μέσα  στην κοινωνία  και ισχυρές  οργανώσεις.

Οι επόμενες  εβδομάδες  αποτελούν  για τη Νέα  Δημοκρατία χρόνο ζωτικής  σημασίας  για την επικοινωνία του κόμματος  με τους πολίτες .

Πρέπει  να σχεδιάσουμε επισκέψεις  και συζητήσεις  σε κάθε τόπο , σε κάθε περιοχή της  χώρας  που συμπατριώτες  μας  βιώνουν τις  δυσμενείς  επιπτώσεις  της κυβερνητικής  πολιτικής .

Να  συζητήσουμε  ανοιχτά  και χωρίς  προκαταλήψεις  πάνω στα προβλήματα τους. Να δεχθούμε  τα λάθη  και τις  παραλείψεις  του παρελθόντος  και  αυτή  η εμπειρία ήδη αποτελεί  μια χρήσιμη  διδαχή. Τώρα  κοιτάζουμε  μπροστά , τους λογαριασμούς  με το χθες  τους έχουμε κλείσει.

Η συμμετοχή  μας στην πολιτική ζωή των τοπικών κοινωνιών  έχει ως προτεραιότητα την αντιμετώπιση των τοπικών θεμάτων. Συγκεκριμένες  προτάσεις  , όχι υπερβολές  και λαϊκισμούς , ανάδειξη του αναπτυξιακού μας  οράματος  για κάθε περιοχή , χωρίς  την καλλιέργεια  ανεδαφικών προσδοκιών ,χωρίς υποσχέσεις  για πόρους και δαπάνες  που δεν μπορούν να εξασφαλιστούν.

Τέλος  και όσον αφορά για τα τοπικά δρώμενα  που τον τελευταίο  καιρό απασχολούν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης προέκυψαν  τα ακόλουθα :

Α. Η  δήλωση  του προέδρου του κόμματος  Αντώνη  Σαμαρά  ότι τις  εκλογές  δεν τις  προκηρύσσει  η αντιπολίτευση .

Β. Οι  υποψηφιότητες  για τις εκλογές  , όποτε και όταν  αυτές  προκηρυχτούν από   την κυβέρνηση , θα  προκύψουν  μέσα  από συντεταγμένο  διάλογο των αρμόδιων οργάνων  του κόμματος και προφανώς  την τελική  έγκριση  του προέδρου.

Με  δεδομένη την ως  άνω  επίσημη  θέση του κόμματος , είναι προφανές  ότι όλοι όσοι  χρησιμοποίησαν  το όνομα του προέδρου ή μελών οργάνων  του κόμματος  δεν έχουν καμία στήριξη  στις  διεκδικήσεις τους.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer