Η Sky Express έχει ήδη ανακοινώσει το θερινό της πρόγραμμα και σας καλεί να το δείτε και να οργανώσετε τώρα τις καλοκαιρινές σας διακοπές!
Αυτό είναι το νέο καλοκαιρινό πρόγραμμα της Sky Express
Τουρισμός
09/03/2016 | 13:07

Η Sky Express έχει ήδη ανακοινώσει το θερινό της πρόγραμμα και σας καλεί να το δείτε και να οργανώσετε τώρα τις καλοκαιρινές σας διακοπές!

Οι προορισμοί που συμπεριλαμβάνονται στο πρόγραμμα πτήσεων μας, είναι:

Από και προς Ηράκλειο – Αθήνα, Ρόδο, Κω
Από και προς Θεσσαλονίκη – Σκύρο

Επιπλέον εξυπηρετούμε τις συνδέσεις:

Λήμνος, Μυτιλήνη, Χίος Σάμος Ρόδος
Κέρκυρα, Άκτιο, Κεφαλονιά, Ζάκυνθο, Κύθηρα
Σητεία, Άκτιο
Αλεξανδρούπολη, Σητεία

Η Sky Express, βραβεύθηκε από το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, ως η γρηγορότερα αναπτυσσόμενη αεροπορική εταιρεία σε συγκεκριμένο δρομολόγιο (Fastest Growing Airline in a Thin Route) για το 2015. Αυτό είναι το αποτέλεσμα της συνεχούς προσπάθειας μας με στόχο την πάντα ασφαλή και καλύτερη εξυπηρέτηση των επιβατών μας αλλά και η συνέχεια από τη προηγούμενη βράβευση μας ως τη καλύτερη Ευρωπαϊκή Περιφερική Αεροπορική Εταιρεία (2014-15).

Η Sky Express, επιχειρεί τα τελευταία 11 χρόνια, έχει πραγματοποιήσει πάνω από 65.000 πτήσεις και εξυπηρετεί πάνω από 20 προορισμούς σε όλη την Ελλάδα. Επενδύει στην ανανέωση του στόλου της και επιχειρεί με αεροσκάφη JS41 καθώς και ATR42, 46 & 48 θέσεων. Το τελευταίο απόκτημα μας, με διακριτικά SX-NIK σύντομα θα συμπεριληφθεί στο στόλο μας και θα είναι διαθέσιμο για να σας εξυπηρετήσει και να σας μεταφέρει εκεί όπου εσείς προτιμάτε!

fly sky, fly with style

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer