Ο σύγχρονος τρόπος ζωής μιας κοπέλας αλλά και οι πολλοί ρόλοι που οφείλει να έχει μια fashion blogger -όπως εγώ- κατά την διάρκεια της ημέρας, την κάνουν συχνά να χάσει το χαμόγελο της.
Αυτο που κάνει μια γυναίκα χαμογελαστή….
Γυναίκα
07/12/2015 | 15:17

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής μιας κοπέλας αλλά και οι πολλοί ρόλοι που οφείλει να έχει μια fashion blogger -όπως εγώ-  κατά την διάρκεια της ημέρας, την κάνουν συχνά να χάσει το χαμόγελο της.

Μια blogger συνδυάζει την δουλειά μιας στυλίστριας, μιας δημοσιογράφου μόδας, του μοντέλου για τις ανάγκες κάποιας φωτογράφισης, και σίγουρα πρέπει κατά την διάρκεια της ημέρας να παρευρεθεί σε διάφορα fashion events και meetings.

Για να κάνεις όμως όλες αυτές τις δραστηριότητες και να παραμένεις άνετη πρέπει ανάλογο να είναι και το ντύσιμο σου. Η αλήθεια είναι πως πολλές φορές θες απλά να φορέσεις κάτι που θα σε κάνει να νιώσεις ο εαυτός σου, σου προσφέρει στυλ και θηλυκότητα.

Έτσι επιλέγεις να πεις ναι στο αγαπημένο σου φόρεμα ή κάποιο αξεσουάρ που δεν θες να αποχωριστείς.

Όταν το πρόγραμμά μου είναι φορτωμένο, πέρα από τα ρούχα που θέλω να μου δίνουν άνεση και στυλ, επιλέγω να φορέσω ένα Bic touch καλτσόν με έξτρα ιδιότητες όπως αυτή για ξεκούραστα πόδια ή για σύσφιξη, που αγκαλιάζει το σώμα μου κάνοντας με να νιώθω όμορφη και λίγο πιο sexy!!

Γιατί αν και fashion blogger θέλω να φοράω ρούχα που μου δίνουν την αίσθηση ότι είμαι καλοντυμένη και με κάνουν να είμαι ένα καθημερινό χαμογελαστό κορίτσι που ζει με στυλ και ανακαλύπτει νέα μέρη στην πόλη..

neofutou

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer