Γνωρίζετε οτι στο Γενικό Νοσοκομείο Αργοστολίου τελούνται κατα μέσο όρο γύρω στις 9 καισαρικές τομές το 2ήμερο;
Ανώνυμη καταγγελία για την ”πληθώρα” καισαρικών στο Νοσοκομείο Αργοστολίου
Γυναίκα
06/12/2015 | 15:24

Γνωρίζετε οτι στο Γενικό Νοσοκομείο Αργοστολίου τελούνται κατα μέσο όρο γύρω στις 9 καισαρικές τομές το 2ήμερο; Αναιτιες….η μάλλον …με γελοίες δικαιολογίες που ο γιατρός αραδιάζει γνωρίζοντας καλά οτι εδώ στο νησί η ενημέρωση έχει πάει περίπατο.

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγειας έχει οδηγία οι καισαρικές τομές σε καθε χώρα να μήν υπερβαίνουν το 10-15% του συνόλου των τοκετών.  Στην Ελλάδα έχουμε φτάσει αισίως το 70%, αλλά η Κεφαλλονιά έχει σπάσει κάθε ρερόκ….έχουμε αγγίξει το 99% του συνόλου των τοκετών. Ο γιατρός προφασίζεται ανήκουστα πράγματα για να προβεί σε ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ καισαρική πάντα.

Δυστηχώς όμως οι γυναίκες δεν έχουν την κατάλληλη ενημέρωση αλλα και να την έχουν δεν έχουν την επιλογή να γεννήσουν με άλλον γιατρό στο νησί. Και το άλλο μεγάλο θέμα που είναι πάλι ατόπημα του γιατρού είναι το σαμποτάζ που γίνεται στον νοσοκομείο μας κατά του μητρικού θηλασμού.

Επίσης, γίνεται μεγάλο σαμποτάζ απο όλη την Ελλάδα, πασάροντας στα μαιευτήρια γάλατα σκόνη στις νέες μαμάδες, αλλα στην Κεφαλλονιά γίνεται κάτι ακόμα πιο παράνομο. Προχθεσινο περιστατικό: Πήγαινε για φυσιολογικό, και ξαφνικά της έβαλε προγραμματισμένη καισαρική. Κάνει την καισαρική και ο γιατρός μας της δίνει αντιβίωση (όπως γίνεται συνήθως) για τους πόνους και της ανακοινώνει ΟΤΙ ΤΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΝΑ ΘΗΛΑΣΕΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗΣ.

Ζητάμε να μάθουμε τι αντιβίωση της έδωσε για να τσεκαρουμε στο πιστοποιημένο σαιτ αν είναι συμβατή με τον θηλασμό (http://www.e-lactancia.org/ ) και η απάντηση του ηταν ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ Η ΚΟΠΕΛΑ, ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΟΣ. Και έφυγε. (ενω υπάρχει χαρτί στην είσοδο που λεει ”Εχετε δικαίωμα να γνωρίζετε τι φάρμακα σας χορηγούνται και να τα δεχτείτε ή οχι) Έτσι απλά..

Κανένας δεν κάνει τον κόπο να τον καταγγείλει στον ιατρικό σύλλογο της Κεφαλονιάς γιατί όλοι ξέρουμε πόσο μικρό είναι το μέρος και ξέρουμε τους ”προστατευόμενους” απο την κοινωνία εδώ. Όπως επίσης και το τι θα γίνει μετά με τον άνθρωπο που το κατήγγειλε. Όμως η “παρανομία” εκει μέσα, έχει παραπάει..

Ένας ανώνυμος αναγνώστης

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer