Email από αναγνώστη που «κατακεραυνώνει» το Παναγή Βλάχο
Από πίτα που δεν τρως τι σε νοιάζει αν καεί;
Πολιτική
14/01/2013 | 17:19

Κύριε Βλάχο

Η επίθεσή σου (!!!!!) στον Λοβέρδο, και όλα τα ερωτήματα που βάζεις, αφορούν στο ακέραιο  και σε μεγαλύτερο τόνο τον χώρο στον οποίο βρίσκεσαι τώρα, και ιδιαίτερα στους αρχηγούς σου, που αποτελούσαν αριστερό και δεξί  χέρι του Παπανδρέου. Στους εφευρέτες του «λεφτά υπάρχουν» και του «δημοψηφίσματος» που αποτέλεσαν τον βρόγχο τόσο του ίδιου όσο και του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Και μην πεις ότι εσείς φύγατε νωρίς γιατί θα σου θυμίσω το καράβι με τα ποντίκια. Ως εκ τούτου ΟΛΑ τα ερωτήματα σου είναι εκ του πονηρού. Βέβαια αντιλαμβανόμαστε ΟΛΟΙ ότι εκεί που είσαι δεν υπάρχει…. ούτε φωνή ούτε ακρόαση και ίσως ετοιμάζεσαι για επιστροφή ή και για άλλη μεταπήδηση προς κάπου αλλού. Πως αλλιώς να εξηγηθεί το ξαφνικό σου κόψιμό για το ΠΑ.ΣΟ.Κ που πρώτοι εσείς το φτύσατε; εκτός και το αναφέρεις ως πρόσχημα προκειμένου να … κτυπήσεις (!!!!!) τον Λοβέρδο ως εν δυνάμει αντίπαλο του χώρου σου ή του νέου που θες να πας, διαφορετικά από πίτα που δεν τρως τι σε νοιάζει κι’ αν  καεί;   Άντε με το καλό, και καλή επιστροφή ή καλή μεταπήδηση, με αυτά που λες και κάνεις κάποια καρέκλα θα σε περιμένει.

ΥΓ 1  στους πρώην και νυν τίτλους σου ξέχασες και το … υποψήφιος βουλευτής της κοινωνικής συμμαχίας, εκτός βέβαια και το έκανες από …. σεμνότητα.

ΥΓ 2 σε ότι αφορά το Μαντζαβινάτειο, ο Λοβέρδος υπόγραψε την ενιαία διοίκηση με του Αργοστολιού και ΜΟΝΟ, ενώ την ενοποίηση των οργανισμών τους οι Μανιτάκης – Σταϊκούρας και Λυκουρέντζος αν αυτό σου λέει κάτι.

Υ.Γ 3 ο λαϊκισμός πλέον δεν μπορεί να είναι μέσο προβολής και πολύ περισσότερο επίλυσης σοβαρών προβλημάτων. Είναι πλέον για τους κουτούς και τους βολεμένους, και εσύ καταρχήν βολεμένος είσαι.

Ένας  Ετεροδημότης

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer