Σε μία σημαντική αποκάλυψη προέβη σήμερα κατά την συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής ο Αναπληρωτής Δήμαρχος Διονύσης Λυκούδης.
Αποκάλυψη Λυκούδη: “Φέσι” 15 εκατ. ευρώ από τους πρώην δήμους στη Κεφαλονιά
Οικονομία
10/12/2015 | 17:15

Σε μία σημαντική αποκάλυψη προέβη σήμερα κατά την συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής ο Αναπληρωτής Δήμαρχος Διονύσης Λυκούδης. Παρόλο που η Δημοτική Αρχή Παρίση έχει καταφέρει να μειώσει με την χρηστή και συνετή οικονομική πολιτική που ακολουθεί το υπέρογκο χρέος των πρώην Δήμων, εντούτοις σήμερα παραμένει ένα “φέσι” ακόμη 15.000.000 ευρώ προς Τράπεζες και Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων!

Από την άλλη πλευρά, αυτή η Δημοτική Αρχή, παρόλο που η οικονομική συγκυρία είναι πολύ δύσκολη, έχει κατορθώσει να μην συνάψει ούτε μισό ευρώ δάνειο, εκτός από τα 3.000.000 ευρώ που ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ να συνάψει με το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων προκειμένου να καλύψει το χρεωστικό άνοιγμα που δημιουργήθηκε στον πρώην Δήμο Λειβαθούς επί Δημαρχίας Θεόφιλου Μιχαλάτου!

Η σύγκριση είναι αναπόφευκτη. Και δείχνει το πως πολιτεύεται αυτή η Δημοτική Αρχή και πως αντίστοιχα έπρατταν οι πρώην Δήμοι των “εμπείρων και ικανών”, την ώρα που κάποιοι από αυτούς τολμούν και σήμερα να “ρητορεύουν” περί “χρηστής οικονομικής διοίκησης”, “σκιών” και “θολούρων”, την ώρα που έχουν “φορτώσει” στις πλάτες των Κεφαλονιτών “φέσια” και δάνεια πολλών εκατομμυρίων ευρώ!

“Κρείτον το σιγάν” θα τους συμβούλευα!

Πηγή: Ανεξάρτητοςblog.gr

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer