Δεν πείθει η αναβίωση του ...Ρεγγίνα. Χθες η πρώτη της «Ενωμένης Τετράπολις».
Απογοήτευση στο ΠΑΣΟΚ μετά το …Λιμανάκι!
Πολιτική
13/04/2014 | 14:38

Μεγάλη απογοήτευση του συνδυασμού της «Ελιάς» στη πρώτη εμφάνιση στο ξενοδοχείο «Λιμανάκι» καθώς είναι σαφές ότι δεν ανακοίνωσε ένα ολοκληρωμένο ψηφοδέλτιο στη χθεσινή συγκέντρωση ο υποψήφιος Δήμαρχος Αλέκος Καλαφάτης. Ο εκφραστής της «Ελιάς» κάνοντας την «ανάγκη …φιλοτιμία» ανακοίνωσε μόνο 45 υποψηφίους από το κεντρικό ψηφοδέλτιο και τίποτα άλλο απογοητεύοντας το κοινό  του που περίμενε έναν …άσσο στο μανίκι!
Ο Αλέκος Καλαφάτης έκανε αναφορά στις δέκα αρχές λειτουργίας που επιθυμεί να διέπει τον Δήμο Κεφαλλονιάς, σε περίπτωση που εκλεγεί δήμαρχος. Ο σύγχρονος Δήμος, αξιοκρατία, οργάνωση, ανάπτυξη, η αλληλεγγύη, αποκεντρωμένη λειτουργία και συνετή λειτουργία του δημοτικού συμβουλίου ήταν μερικές από τις αρχές που αναλύθηκαν, ενώ παράλληλα έγινε ειδική αναφορά στον τουρισμό, την ανεργία και το πως μπορεί να αντιμετωπιστεί και την παραμονή των ΤΕΙ (πιάστηκε αδιάβαστος χωρίς να γνωρίζει τις εξελίξεις στο θέμα).
Όσον αφορά την ονοματολογία δεν υπήρχε καμία έκπληξη, πέραν από τους γνωστούς παλιούς πολιτικούς του πάλαι ποτέ ισχυρού ΠΑΣΟΚ (βλέπε Κοτσιλίνης, Φόρτες, Βικ. Ρουχωτάς, Σαμούρης) και τις γνωστές «γαλάζιες» μεταγραφές (Στεφάτου και Ρουχωτάς). Ουσιαστικά, δεν υπήρχε κάτι που να δημιουργήσει το επικοινωνιακό πλεονέκτημα έναντι των αντιπάλων του για να δώσει το προβάδισμα του Β’ Γύρου (βλέπε ΣΥΡΙΖΑ και Θεόφιλο Μιχαλάτο).

Σημείωση: Ο Αλέκος Καλαφάτης έκανε ειδική μνεία για τους σεισμόπληκτους της Παλικής χωρίς ωστόσο να έχει πάει τρεις μήνες τώρα ούτε για μία τυπική επίσκεψη.
Αξίζει: Μεγάλη εντύπωση προκάλεσε στους παρευρισκόμενους το πόσο ευδιάθετος ήταν ο Βασίλης Ρουχωτάς. Για όσους γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα θεωρούν ότι παίρνει σάρκα και οστά το σχέδιο του για πολιτική εκδίκηση απέναντι στον Παρίση μπαίνοντας αυτός και η …ομάδα του στο «άρμα» της Ελιάς!
Ακολουθεί πλούσιο φώτορεπορτάζ από τη χθεσινή μάλλον απογοητευτική πρώτη της «Ενωμένης Τετράπολις».

kalafatis-limanaki-1 kalafatis-limanaki-2 kalafatis-limanaki-3 kalafatis-limanaki-4 kalafatis-limanaki-5 kalafatis-limanaki-6 kalafatis-limanaki-7 kalafatis-limanaki-8 kalafatis-limanaki-9 kalafatis-limanaki-10 kalafatis-limanaki-11 kalafatis-limanaki-12

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer