Η Κεφαλονιά αποτελεί αγαπημένο προορισμό για ζευγάρια που θέλουν να οργανώσουν έναν αξέχαστο γάμο
Ανθεί η βιομηχανία του γαμήλιου τουρισμού
Τουρισμός
22/03/2015 | 15:42

Οταν προβάλλονταν οι ταινίες «My Big Fat Greek Wedding» ή το «Mamma Μia», κανείς ίσως δεν θα φανταζόταν ότι η «βιομηχανία» του γάμου όχι μόνο θα αναπτυσσόταν στην Ελλάδα, αλλά θα σημείωνε ανοδική πορεία ακόμη και εν μέσω κρίσης. Η πρόσφατη, άλλωστε, επιλογή της Σαντορίνης ως του δεύτερου καλύτερου πολυτελούς προορισμού παγκοσμίως για τους νεόνυμφους από τη βρετανική ιστοσελίδα 101 honeymoons είναι μία ακόμη ένδειξη των δυνατοτήτων του εν λόγω κλάδου.

Ωστόσο, πλάι στη διάσημη πλέον Σαντορίνη, υπάρχει μια πλειάδα τοποθεσιών σε όλη την Ελλάδα, όπου τελούνται γάμοι αλλοδαπών. Μύκονος, Πάρος, Αντίπαρος, Μήλος, Υδρα, Σπέτσες, Αίγινα, Τζια, Σκιάθος, Ρόδος, Κρήτη, αλλά και Ιόνιο Πέλαγος, Κέρκυρα, Κεφαλονιά, Παξοί. Εξίσου δημοφιλείς είναι και προορισμοί στην ηπειρωτική Ελλάδα: Μονεμβασιά, Ναύπλιο και Χαλκιδική.

H χώρα μας αποτελεί πλέον trend για τους μελλόνυμφους, άλλωστε η αύξηση στους γάμους αλλοδαπών είναι 100%. Ένας καλός γάμος δεν είναι απαραίτητα συνυφασμένος με τα χρήματα, το ζητούμενο είναι οι έξυπνες επιλογές.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer