Κοινή διαπίστωση όλων ότι το 2014, παρά τα «εκατομμύρια επί εκατομμυρίων», που ο αδελφός και επίτιμος Κεφαλλονίτης Χρυσοχοϊδης έφερε στο νησί, κανένα έργο δεν ολοκληρώθηκε.
Ανακοίνωση ΦΙΚΟ για τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου
Πολιτική
14/10/2015 | 20:20

Η χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου είχε θέμα: «Έγκριση Απολογισμού Ισολογισμού και των Αποτελεσμάτων χρήσης έτους 2014 Δήμου Κεφαλονιάς».
Κοινή διαπίστωση όλων ότι το 2014, παρά τα «εκατομμύρια επί εκατομμυρίων», που ο αδελφός και επίτιμος Κεφαλλονίτης Χρυσοχοϊδης έφερε στο νησί, κανένα έργο δεν ολοκληρώθηκε και το κρυφτούλι της «ισχυρής κεφαλονιάς», πίσω από το «λεφτά δεν υπάρχουν», δεν αφήνει και πολλά περιθώρια αισιοδοξίας για το σεισμόπληκτο Ληξούρι και την Επαρχία Πάλης.
Είδηση της βραδιάς βεβαίως η επιτέλους παρουσία «αυτού καθεαυτού» του Καίσαρα των ισχυροκεφαλλονιτών και η παρά τα καταγγελλόμενα δήλωσή του: «Εγώ ο Καίσαρας όχι μόνο μέχρι το 2019 θα είμαι στον θρόνο μου, αλλά και μέχρι το 2024, για να μην σας πω και έως το 2029».
Θλιβερό το φαινόμενο μίας τέτοιας κομπορρημοσύνης, όταν η συζήτηση αφορά τα «έργα και ημέρας» των «αυτού καθεαυτού» και του «αντ΄αυτού» κατά την χρονιά των καταστρεπτικών σεισμών, παρουσία μάλιστα των νέων συμπασχόντων με εμάς τους σεισμοπλήκτους, πλημμυροπαθών του νησιού μας από την περιοχή του Καραβόμυλου.
Ως ΦΙ.Κ.Ο. τους προκαλέσαμε να ακούσουν προσεκτικά, όσα στη συνέχεια καταθέσαμε, αποδεικνύοντας ότι, όχι μόνο δεν πρόκειται να κάνει «Μόντε Κάρλο» Ληξούρι και την Επαρχία Πάλης μετά τους σεισμούς, όπως προεκλογικά υποσχόταν, όχι μόνο δεν αγωνίστηκε «σηκώνοντας μανίκια», για να κρατήσει ακέραια τα ελάχιστα που δικαιωματικά κάθε Κυβέρνηση υποχρεούται να εξασφαλίσει σε οποιαδήποτε σεισμόπληκτη περιοχή, αλλά παραιτήθηκε και της διεκδίκησης, ακόμη και αυτών που του δώρησαν.
Κατά τα άλλα ο αυτός καθεαυτός είπε «Εγώ ειμί ο καίσαρ, ο ών και ο υπάρχων εις τους αιώνας. Δοξάστε με».
Και ο αντ΄αυτού, ως ακροτελεύτιος ομιλητής, έπλεξε ως ο επαϊων συγκλητικός μαέστρος «επικόν λόγον και ύμνους τω Καίσαρι».
Ο επίλογος ήταν ο απόλυτος εμπαιγμός προς τους αναμένοντες πλημμυροπαθείς, όταν, διά στόματος του αντ΄αυτού, τους ανακοινώθηκε λίγο πριν τα μεσάνυκτα, ότι ανέμεναν «επί ματαίω», καθόσον, λόγω της ειδικής συνεδριάσεως, δεν ήταν δυνατόν να ληφθούν αποφάσεις για τα προβλήματά τους από τις πρόσφατες βροχοπτώσεις.
Κεφαλλονίτες και Κεφαλλονίτισσες,
Δοξάστε και εσείς τα έργα και ημέρες του Αυτού Καθεαυτού και του Αντ΄Αυτού.

Από το Γραφείο Τύπου των ΦΙ.Κ.Ο.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer