Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία και ποιες οι διαφορές στον συγκοινωνιακό χάρτη σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές
Ανέλπιστα καλά τα πρώτα δείγματα για τη «Kefalonian Lines» τις ημέρες του Πάσχα
Κοινωνία
09/05/2013 | 10:47

Αυξημένη η κίνηση για το νησί μας τις άγιες ημέρες του Πάσχα. Σύμφωνα με τα πρόχειρα στοιχεία που συλλέξαμε δείχνουν μια εντυπωσιακή αύξηση των τουριστών τη βδομάδα που μας πέρασε στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες σε σχέση με τη περασμένη χρονιά.
Εντυπωσιακή αύξηση επισκεπτών τις ημέρες του Πάσχα καταγράφηκε από το Λιμάνι του Πόρου, με τα πλοία να μη σταματούν να πηγαινοέρχονται όπως καταγράφει το porosnews. Σύμφωνα με τους ειδικούς τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι η συντριπτική πλειοψηφία των επισκεπτών προτίμησε την «Kefalonian Lines» αν και δεν είχε ούτε μια βδομάδα που είχε ξεκινήσει δρομολόγια!
Μετά από χρόνια και το λιμάνι του Αργοστολίου ξαναζωντάνεψε, δείχνοντας την προτίμηση τους δεκάδες επισκέπτες από και προς τη Κεφαλονιά.
Όλα αυτά τα δεδομένα δείχνουν ότι ο κόσμος αλλά και οι επισκέπτες του Πάσχα «αγκάλιασαν» τη νέα προσπάθεια της Κεφαλλονίτικής ακτοπλοϊκής εταιρίας και έδειξαν να στηρίζουν έμπρακτα το Κεφαλλονίτικο όνειρο!
Αξίζει: Εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι πολλοί Κεφαλλονίτες από την Αθήνα και από άλλα μέρη δείχνοντας τη προτίμηση τους στο «Νήσος Κεφαλονιά» δεν δίσταζαν να βγάζουν φωτογραφίες μέσα από το πλοίο και να τις δημοσιεύουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Φώτο: Διονύσης Γερολυμάτος

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer