Γκάφα ολκής για τον νέο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ζακύνθου
Όταν ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει πλοιοκτήτες…
Πολιτική
09/05/2013 | 11:51

Την ώρα που η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει στην ατζέντα της στήριξη σε συγκεκριμένους πλοιοκτήτες, έρχεται όχι ένα απλό στέλεχος αλλά βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης με μάλλον άκομψο τρόπο να στηρίξει συμφέροντα συμπατριώτη του πλοιοκτήτη.  Πρόκειται για τον νέο βουλευτή Ζακύνθου κ. Κοντονή που μάλλον δεν κατάλαβε την γκάφα που έκανε και προσπαθεί τώρα να τα μαζέψει στους συντρόφους του στη Κουμουνδούρου.
Ο κ. Κοντονής στην ανακοίνωση του στηρίζει απροκάλυπτα ναυτιλιακή εταιρία που μεγαλομέτοχος της είναι ο κ. Τυρογαλάς. Είναι το τελευταίο πράγμα που θα περιμέναμε από έναν αριστερό βουλευτή τη στιγμή που ο ΣΥΡΙΖΑ απορρίπτει κάθε πρωτοβουλία επιχειρηματική και κάθε πράξη του «επιχηρείν».
Αξίζει: Πάντως οι κακές γλώσσες αναφέρουν ότι τέτοια αβάντα ούτε ο πρώην βουλευτής της Ζακύνθου κ. Βαρβαρήγος θα την έκανε!
Αξίζει Νο2: Για όλα αυτά βέβαια που αναφέρει ο κ. Κοντονής δεν παρουσιάζει κανένα στοιχείο αλλά οι κατηγορίες του στηρίζονται, όπως φαίνεται και στο κείμενο της ερώτησης, σε φήμες και «πληροφορίες».

Ολόκληρη η ανακοίνωση του βουλευτή Ζακύνθου

epistolh_kontonh epistolh_kontonh2

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer