Παραμένει για πέμπτη συνεχομένη ημέρα διασωληνωμένος στην εντατική μονάδα του Ναυτικού νοσοκομείου της Αθήνας.
Αγωνιώδεις προσπάθειες να βγει από την καταστολή ο Σπυρίδωνας
Δημοφιλή
21/12/2014 | 21:53

Αγώνα δρόμου δίνουν τις τελευταίες ώρες οι θεράποντες ιατροί του Μητροπολίτου Κεφαλληνίας ώστε να βγει από τη καταστολή ώστε να δουν αν ανταποκρίνεται στο περιβάλλον. Και αυτό γιατί παραμένει για πέμπτη συνεχομένη ημέρα διασωληνωμένος στην εντατική μονάδα του Ναυτικού νοσοκομείου της Αθήνας.
Η πρώτη προσπάθεια έγινε χθες ,Σάββατο το πρωί, όταν οι γιατροί που είναι συνεχώς στο προσκεφάλι του Δεσπότη έκοψαν τα φάρμακα καταστολής προσπαθώντας να τον επαναφέρουν στο περιβάλλον. Η πρώτη προσπάθεια δεν είχε τα αναμενόμενα αποτελέσματα με την αγωνία να είναι ζωγραφισμένη στα πρόσωπα συγγενών και κληρικών που σπεύδουν συνεχώς στο νοσοκομείο.

Στην Αθήνα ο Πρωτοσύγκελος

Στην Αθήνα μετέβη εκτάκτως ο Πρωτοσύγκελος της Μητρόπολης π. Γεράσιμος Φωκάς προκειμένου να βρεθεί στο πλευρό του Σπυρίδωνα. Από τις πρώτες ώρες της αδιαθεσίας του Μητροπολίτη είναι συνεχώς δίπλα του τα πνευματικά του παιδιά Αρχ. π. Σπυρίδωνας Πετεινάτος και Αρχ. π. Παΐσιος Παράσχης. Συνεχώς δίπλα του είναι και ο προσωπικός του γιατρός Αρχ. π. Νικόλαος Χαρτουλιάρης.

Έντονη ανησυχία στην Ιεραρχία

Έντονη είναι η ανησυχία στους εκκλησιαστικούς κύκλους για τη πορεία της υγείας του γηραιότερου Μητροπολίτου της Ιεραρχίας Σπυρίδωνα Καλαφατάκη. Στο Επισκοπείο της Μητροπόλεως στο Αργοστόλι έχουν «σπάσει» τα τηλέφωνα με τους περισσότερους Ιεράρχες να ζητούν πληροφορίες για τη κατάσταση της υγείας του και να θέλουν να στείλουν μηνύματα συμπαράστασης καθώς και ότι προσεύχονται ο Κεφαλληνίας να ξεπεράσει άλλη μία δοκιμασία με την υγείας του. Όπως μάλιστα έλεγε και ένας παλιός Μητροπολίτης στο e-kefalonia, «ο Κεφαλληνίας είναι σκληρό, Πειραιώτικο καρύδι και με τη βοήθεια του θεού θα τα καταφέρει»!
Ας ελπίσουμε τις επόμενες μέρες ο Δεσπότης μας να γίνει καλά και να επιστρέψει στο αγαπημένο του νησί, τη Κεφαλονιά.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer