Μέσα σε προκάτ οι μαθητές του Ληξουρίου θα υποδέχονται τη νέα σχολική χρονιά
Αγιασμός και πρώτο κουδούνι στο Ληξούρι
Κοινωνία
11/09/2014 | 08:31

Φωτορεπορτάζ: Νικηφόρος Σταμένης

Ξεκινάει σήμερα η νέα σχολική χρονιά με τους μαθητές να παίρνουν τις θέσεις τους στα θρανία. Σημαντική ημέρα και για τα πρωτάκια που θα μπουν σε σχολική τάξη για πρώτη φορά.
Φέτος εκτός από ενδεχόμενες ελλείψεις σε προσωπικό στα σχολεία, γονείς και μαθητές έχουν φέτος να αντιμετωπίσουν και άλλο ένα πρόβλημα, αυτό το συνεπειών του σεισμού. Τα περισσότερα σχολεία θα κάνουν μάθημα σε τάξεις προκάτ.
Ένα τέτοιο είναι και το Δεύτερο Δημοτικό σχολείο στο Ληξούρι. Η Γιάννα Κουλουμπή επισκέφθηκε το σχολείο στη πρώτη ημέρα του Αγιασμού. Διευθυντής του σχολείου είναι ο Βαγγέλης Θεοφιλάτο ενώ κατά τη διάρκεια του Αγιασμού παραβρέθηκε και ο δημοτικός σύμβουλος Αλέξης Μοσχονάς.

agiasmos_lhjouri2 agiasmos_lhjouri3 agiasmos_lhjouri4 agiasmos_lhjouri5 agiasmos_lhjouri6 agiasmos_lhjouri7 agiasmos_lhjouri8 agiasmos_lhjouri9 agiasmos_lhjouri10 agiasmos_lhjouri11 agiasmos_lhjouri12 agiasmos_lhjouri13 agiasmos_lhjouri14 agiasmos_lhjouri15 agiasmos_lhjouri15 agiasmos_lhjouri16 agiasmos_lhjouri17 agiasmos_lhjouri18 agiasmos_lhjouri19 agiasmos_lhjouri20 agiasmos_lhjouri21 agiasmos_lhjouri22 agiasmos_lhjouri23 agiasmos_lhjouri24 agiasmos_lhjouri25 agiasmos_lhjouri26 agiasmos_lhjouri28

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer