Η καλοσύνη και η αλληλεγγύη των ανθρώπων κάνει πιο όμορφο τελικά τον κόσμο μας και μας δίνει κουράγιο να παλέψουμε όλες τις δυσκολίες.
Έφη Αλεξάτου: Ένα μεγάλο ευχαριστώ
Γυναίκα
15/07/2015 | 18:00

Αγαπητοί συμπολίτες,
Με την επιστολή μου αυτή επιθυμώ να αναφερθώ στους ανθρώπους που με στήριξαν σε μια δύσκολη στιγμή της ζωής μου, όταν αντιμετώπισα ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και να τους εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες μου.
Πρόσφατα χειρουργήθηκα στο Τζάνειο Νοσοκομείο του Πειραιά και νοσηλεύτηκα αρκετές ημέρες. Γυρνώντας υγιής στο σπίτι μου θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς το χειρουργό ιατρό και Δ/ντή της Β ΄ χειρουργικής κλινικής, κ. Μάριο Παρασκευά, που στο πρόσωπό του γνώρισα έναν εξαιρετικό επιστήμονα που με αντιμετώπισε με αληθινό ενδιαφέρον, και κέρδισε την εμπιστοσύνη μου και την εκτίμησή μου. Όπως επίσης ευχαριστώ θερμά τον ιατρό αναισθησιολόγο και Δ/ντή της μονάδας, κ. Φώτη Παυλόπουλο, καθώς και όλους τους ιατρούς της κλινικής για το αμέριστη φροντίδα που μου παρείχαν.
Η προϊσταμένη του 6ου ορόφου του νοσοκομείου και το νοσηλευτικό προσωπικό μου φέρθηκαν άψογα, με ευγένεια, ενδιαφέρον και καλοσύνη και γι’ αυτό τους ευχαριστώ πολύ. Οι υπηρεσίες που μου προσφέρθηκαν στο νοσοκομείο του Πειραιά ήταν εξαιρετικές και όλοι αξίζουν συγχαρητήρια για την προσπάθεια που κάνουν για να νιώσουν οι ασθενείς ασφάλεια και αξιοπρέπεια.
Στους δύσκολους καιρούς που το σύστημα υγείας δοκιμάζεται, οι άνθρωποί του γιατροί και νοσηλευτές το κρατούν όρθιο με δύναμη ψυχής και αγάπης για τον άνθρωπο δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό. Και επειδή καθημερινά μας προβάλλονται οι αρνητικές εικόνες της κοινωνίας μας, θέλησα να επικοινωνήσω τη εμπειρία μου αυτή που είναι η άλλη όψη, της ελπίδας, της Ελλάδας που θέλουμε και μπορούμε να δημιουργήσουμε αν όλοι αλλάξουμε και γίνουμε καλύτεροι.
Θέλω ακόμη να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φίλους και φίλες μου που μου συμπαραστάθηκαν και με στήριξαν στις δύσκολες ώρες. Ήταν όλοι τους κοντά μου καθημερινά δίνοντάς μου θάρρος και δύναμη. Η πρώην προϊσταμένη μου και νυν προϊσταμένη του Πταισματοδικείου Πειραιά, οι συνάδελφοί μου και οι συμπατριώτες μου, μου έδωσαν απλόχερα την αγάπη τους και αυτό ήταν για μένα το καλύτερο δώρο.
Η καλοσύνη και η αλληλεγγύη των ανθρώπων κάνει πιο όμορφο τελικά τον κόσμο μας και μας δίνει κουράγιο να παλέψουμε όλες τις δυσκολίες.
Έφη Αλεξάτου
Συνταξιούχος δικαστικός υπάλληλος
& μέλος της Αδελφότητας Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Πειραιά

Σημείωση e-kefalonia.net: Αγαπημένη μας Έφη και εμείς σε αγαπάμε και σε θέλουμε πάλι στη πρώτη γραμμή των πολιτιστικών και κοινωνικών δρώμενων του νησιού μας

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer