Το blogging της έδωσε την ευκαιρία να βρεθεί σε events, fashions shows και να γνωρίσει πρόσωπα της μόδας που αλλιώς δεν θα μπορούσε
Μια Κεφαλλονίτισσα υποψήφια για τα Marie Claire Blog Awards
Γυναίκα
09/06/2015 | 18:53

Η φετινή Guest Star του Marie Claire blog Awards είναι η Gala Gonzalez.
Ανάμεσα στις υποψήφιες είναι και μια Κεφαλλονίτισσα, η Δάφνη Νεοφύτου.

Η Δάφνη Νεοφύτου είναι τελειόφοιτη της σχολής Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αθηνών. Πριν δύο χρόνια δημιούργησε το life-report.gr με σκοπό να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους της τις στιλιστικές της προτιμήσεις, τις τάσεις που ακολουθεί, τα προϊόντα ομορφιάς που χρησιμοποιεί και μέρη στην Αθήνα που της αρέσει να πηγαίνει για φαγητό ή να συναντιέται με τις φίλες της.
Το blogging της έδωσε την ευκαιρία να βρεθεί σε events, fashions shows και να γνωρίσει πρόσωπα της μόδας που αλλιώς δεν θα μπορούσε.

“Τα posts του life-report.gr είναι η προσωπική μου ματιά για το τι σημαίνει μόδα και ομορφιά και αυτό που θέλω να δείξω είναι πως τα κορίτσια της διπλανής πόρτας όπως εγώ μπορούν να είναι στιλάτα και in fashion όλες τις ώρες της μέρας χωρίς να ξοδεύουν πολλά χρήματα για την εμφάνιση τους και πως η μόδα μπορεί να μας κάνει να νιώθουμε άνετες και χαρούμενες”.
“Θέλω να ευχαριστήσω το Marie Claire Greece για την δυνατότητα που μου έδωσε να έχω μια ανεπανάληπτη εμπειρία. Νοιώθω μεγάλη χαρά που έχω βρεί τι είναι αυτό που με κάνει ευτυχισμένη και ανυπομονώ να ζήσω ακόμη μεγαλύτερες προκλήσεις τόσο στον χώρο της μόδας όσο και στον χώρο της ομορφιάς”.

marie claire2

Processed with VSCOcam with f2 preset

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer