Απόλυτη δικαίωση για τον Αλέξανδρο Παρίση, ο οποίος από την πρώτη στιγμή δήλωνε σε όλους τους τόνους ότι «όσο είμαι εγώ δήμαρχος το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων δεν πρόκειται να κλείσει»!
Έτοιμη η τροπολογία για την επαναλειτουργία του Τμήματος Δημοσίων Σχέσεων
Κοινωνία
29/04/2014 | 19:13

Το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων παραμένει και με τη …βούλα στην Κεφαλονιά, έστω και με διαφορετικό όνομα.

Συγκεκριμένα, με τροπολογία που κατέθεσε ο υπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος προς ψήφιση στη Βουλή την Παρασκευή, το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων μετονομάζεται σε τμήμα Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας, με έδρα το Αργοστόλι.

Μάλιστα το νέο Τμήμα του ΤΕΙ θα δεχτεί σπουδαστές το νέο ακαδημαϊκό έτος 2014-2015.

tropologia

Η συγκεκριμένη εξέλιξη αποτελεί απόλυτη δικαίωση για τον δήμαρχο Κεφαλλονιάς Αλέξανδρο Παρίση, ο οποίος από την πρώτη στιγμή δήλωνε σε όλους τους τόνους ότι «όσο είμαι εγώ δήμαρχος το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων δεν πρόκειται να κλείσει»!

Αναλυτικά στο άρθρο 13 της τροπολογίας αναφέρονται τα εξής:

Το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων μετονομάζεται σε Τμήμα Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας Τ.Ε. του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων με έδρα το Αργοστόλι και εντάσσεται στη Σχολή Τεχνολογικών Εφαρμογών του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων. Το Τμήμα δέχεται εισακτέους από το ακαδημαϊκό έτος 2014-2015 και εφεξής. Κάθε άλλη γενική ή ειδική διάταξη των Π.Δ. 103/2013 (Α’ 136) και 94/2013 (Α’ 132) που αντίκειται στην παρούσα διάταξη καταργείται.

tei_foithtes

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer