Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίζεται σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα Λευκάδας
Έξι συλλήψεις για τα επεισόδια μεταξύ οπαδών στη Λευκάδα
Κοινωνία
21/03/2016 | 18:25

Συνελήφθησαν το απόγευμα της Κυριακής στην Αττική, έξι άτομα, πέντε Ελληνες και ένας Αλβανός, για τη συμμετοχή τους σε επεισόδια μεταξύ οπαδών στην Λευκάδα τα ξημερώματα της Κυριακής.

Σε βάρος των συλληφθέντων, που όλοι είναι μεταξύ 24 και 34 ετών, σχηματίζεται ποινική δικογραφία για τα – κατά περίπτωση – αδικήματα των παραβάσεων της αθλητικής νομοθεσίας, της έκρηξης, της κατοχής και χρήσης εκρηκτικών υλών, της διατάραξης κοινής ειρήνης, των απλών και επικίνδυνων σωματικών βλαβών, της παράνομης βίας, των διακεκριμένων φθορών και της παρακώλυσης συγκοινωνιών.

Ως προς το ιστορικό της υπόθεσης, τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, περίπου 100 οπαδοί μετέβησαν με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα στο ξενοδοχείο, όπου διέμεναν οπαδοί αντίπαλης ομάδας, ενόψει του προγραμματισμένου αγώνα καλαθοσφαίρισης γυναικών, το μεσημέρι της Κυριακής.

Στη συνέχεια τα άτομα αυτά, τα περισσότερα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, επιτέθηκαν και τραυμάτισαν πέντε άτομα ενώ προκάλεσαν υλικές ζημιές στους χώρους του ξενοδοχείου και σε σταθμευμένα οχήματα.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίζεται σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα Λευκάδας, ενώ οι αστυνομικές έρευνες συνεχίζονται για την ταυτοποίηση, τον εντοπισμό και τη σύλληψη και άλλων υπαιτίων δραστών.

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια ελέγχων, που διενεργήθηκαν χθες από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λευκάδας στην πλωτή γέφυρα του νησιού, συνελήφθη ακόμα ένας 26χρονος ημεδαπός για παράβαση του νόμου περί όπλων, καθώς στο όχημα του βρέθηκε ρόπαλο μπέιζμπολ, ενώ εξετάζεται η συμμέτοχη του στα επεισόδια.

Πηγή: kathimerini.gr

 

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer