Τι αναφέρει το σωματείο των ένστολων και τι προβλήματα διατρέχει μέσα στο χειμώνα ο βορειότερος λιμενικός σταθμός της Κεφαλονιάς.
Έντονοι φόβοι για ερήμωση του Λιμενικού σταθμού Φισκάρδου από το «κύμα» μεταθέσεων
Κοινωνία
25/10/2015 | 19:20

Την Πέμπτη 23/10/2015 πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στον Λιμενικό Σταθμό Φισκάρδου Κεφαλονιάς, από τον πρόεδρο της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Κεφαλονιάς και Ιθάκης, με σκοπό την συζήτηση με το προσωπικό των προβλημάτων που πρόεκυψαν πρόσφατα όταν εκδόθηκαν διαταγές μετάθεσης σε όλους τους συναδέλφους μας που υπηρετούν εκεί, πλην του Λιμενοσταθμάρχη, ενώ παράλληλα οι αντικαταστάτες τους έχουν υποβάλλει προσφυγή και η παρουσίαση τους πλέον είναι αμφίβολη.
Αποτέλεσμα των ανωτέρω είναι οι συνάδελφοι μας, ενώ έχουν εκπληρώσει την υποχρέωση τους για παραμονή στην περιοχή και τους είχε κοινοποιηθεί η μετάθεση τους με ημερομηνία χορήγησης φύλλου πορείας την 12-10-2015, με μεταγενέστερη διαταγή από το Υπουργείο να παραμένουν όμηροι «μέχρι νεοτέρας». Η διαταγή αυτή δόθηκε απροειδοποίητα μόλις 3 ημέρες πριν την αναχώρηση τους και ενώ κάποιοι από αυτούς είχαν ήδη ξενοικιάσει τα σπίτια τους και πλέον αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα διαβίωσης, καθώς δεν μπορούν να εξασφαλίσουν ούτε τα αυτονόητα, όπως η στέγαση τους.
Καταγγέλλουμε την παντελή έλλειψη οργάνωσης στην διαδικασία των φετινών τακτικών μεταθέσεων που οδήγησε το προσωπικό του Λ.Σ.ΕΛ.ΑΚΤ. σε μεγάλη αναστάτωση και ταυτόχρονα δημιούργησε σε πολλές Λιμενικές Αρχές σοβαρά προβλήματα, με χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτές της Κεφαλονιάς που αποδεκατίστηκαν αναίτια και υποδαυλίστηκε η ομαλή λειτουργία τους.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΣΤΑΜΑΤΕΛΑΤΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΑΓΓΟΥΡΙΑΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer