Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Μαξίμου με την παρουσία συνταγματολόγων, βγήκε η απόφαση ότι αν προκηρυχθούν μέχρι το τέλος του μήνα εκλογές, αυτές θα διεξαχθούν με λίστα.
Έντονες φήμες για πρόωρες εκλογές
Πολιτική
08/04/2011 | 19:38

Εντείνονται τις τελευταίες ώρες στο εσωτερικό του κυβερνώντος κόμματος, οι φήμες που θέλουν τον Γιώργο Παπανδρέου να ανασύρει από το συρτάρι του Μεγάρου Μαξίμου το χαρτί των πρόωρων εκλογών. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρωθυπουργός είχε μυστική σύσκεψη με στενούς του συνεργάτες, όπου συζήτησε εκτενώς το θέμα. «Αν δεν πάμε τώρα σε εκλογές, τον Οκτώβριο θα είμαστε πίσω στις δημοσκοπήσεις» φέρεται να είπε πρωτοκλασάτος υπουργός απευθυνόμενος στον Παπανδρέου.

Το βασικό επιχείρημα που θα προβάλει στους Ευρωπαίους, ο Γιώργος, έχει να κάνει με την κατάσταση που επικρατεί στην Κ.Ο. «Μ’ αυτή τη Κ.Ο. δεν μπορώ να περάσω τα μέτρα που μου ζητάτε». Πάντως, ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Καρχιμάκης, έχει ήδη έτοιμες τις λίστες των υποψηφίων. Την Δευτέρα δεν αποκλείεται να συναντηθεί με τον πρωθυπουργό για να πάρει την τελική έγκριση.

ΑΞΙΖΕΙ: Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Μαξίμου με την παρουσία συνταγματολόγων, βγήκε η απόφαση ότι αν προκηρυχθούν μέχρι το τέλος του μήνα εκλογές, αυτές θα διεξαχθούν με λίστα. Επ’ αυτού υπάρχουν διιστάμενες απόψεις, αφού δεν είναι εκείνοι που λένε ότι το συγκεκριμένο προνόμιο χάθηκε στις 4 Απριλίου.

Πηγή: Παραπολιτικά

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer