Έψαλλαν τα Κεφαλλονίτικα κάλαντα, τραγούδησαν Κεφαλλονίτικα τραγούδια με την συνοδεία της ορχήστρας του Βαγγέλη Ασκητή στα γραφεία της Αδελφότητας Πειραιά.
Έκοψαν την Πίτα τους οι απανταχού Πυλαρινοί
Κοινωνία
12/01/2014 | 17:01

Σήμερα το πρωί η Ένωση Απανταχού Πυλαρέων έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της στην γεμάτη από κόσμο (Πυλαρινούς και φίλους) αίθουσα εκδηλώσεων του κτιρίου της Αδελφότητας Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Πειραιά.
Έψαλλαν τα Κεφαλλονίτικα κάλαντα, τραγούδησαν Κεφαλλονίτικα τραγούδια με την συνοδεία της ορχήστρας του Βαγγέλη Ασκητή και αντάλλαξαν ευχές για την  καινούρια χρονιά.

pularinoi8Ξεχωριστή παρουσία στην εκδήλωση ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς κ. Αλέξανδρος Παρίσης τον οποίο υποδέχθηκαν με χαρά οι Πυλαρινοί. Μεταξύ άλλων διακρίναμε τον πρόεδρο της Αδελφότητας Πειραιά κ. Βαγγέλη Σπαθή, τον τ. βουλετή κ. Παναγή Μπενετάτο, το μέλος του ΔΣ της Αδελφότητας Αθηνών κ. Παναγή Φωκά, τον Περιφερειακό Σύμβουλο κ. Βαγγέλη Φιοραβάντε, την κα Ευαγγελία Αθανασίου δημοτικό σύμβουλο Πειραιά, την κα Ελένη Μελέτη με τον σύζυγο της κύριο Γιάννη Μελέτη, τον κ. Παύλο Καρούσο, τον κ. Διονύση Βιολάτο, τη κα Ρούλα Φλωράτου κ.α.
Αξίζει: οι Πυλαρινοί έδωσαν ραντεβού για τις 8 Μαρτίου στον καθιερωμένο Αποκριάτικο χορό τους.

pularinoi1 pularinoi2 pularinoi3 pularinoi4 pularinoi5 pularinoi6 pularinoi7 pularinoi9 pularinoi10 pularinoi11 pularinoi12 pularinoi14 pularinoi15 pularinoi16 pularinoi17

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer