Kάποιοι άλλαξαν τις κλειδαριές στο κτίριο και απέλυσαν τους υπαλλήλους χωρίς καμιά εξήγηση;;
Έκλεισαν το Κοργιαλένειο Ίδρυμα και απέλυσαν τους υπαλλήλους!
Πολιτική
15/01/2013 | 16:52

Της Γιάννας Κουλουμπή

Για να είμαι ειλικρινής, δεν περίμενα ότι θα είχαμε τέτοια εξέλιξη στο θέμα του Κοργιαλενείου ιδρύματος, αλλά τελικά όλα πρέπει να τα περιμένουμε από ανθρώπους που αποδεδειγμένα πια αδιαφορούν για τις έννοιες «Παιδεία» και «Πολιτισμός» αυτού του τόπου..

Λυπάμαι που γίνομαι καυστική, αλλά τι άλλο μπορώ να κάνω όταν τυχαία περπατώ στο δρόμο και τρεις από τις υπαλλήλους του Κοργιαλενείου Ιδρύματος με πλησιάζουν για να μου ανακοινώσουν ότι με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, κάποιοι άλλαξαν τις  κλειδαριές στο κτίριο και απέλυσαν τους υπαλλήλους χωρίς καμιά εξήγηση;; Πόση υπομονή μπορώ να επιδείξω, όχι ως άνθρωπος που ασχολείται με τα ΜΜΕ, αλλά ως πολίτης αυτού του νησιού που βλέπει τους αρμοδίους απλώς να παρακολουθούν τα τεκταινόμενα και αντί να βρίσκουν λύσεις, να κουκουλώνουν, να κλείνουν στόματα, να παρεμποδίζουν την ανάπτυξη του τόπου;;; Πόση αλήθεια;;

Εν πάση περιπτώσει, περιμένω να βγει κάποιος από το Ίδρυμα και να μας ενημερώσει ξεκάθαρα για την απόφαση αυτή και κατά πόσο ευσταθεί νομικά και ηθικά! Ναι, και ηθικά κύριοι! Γιατί κάθε σωστός άνθρωπος, που υποτίθεται διατελεί χρέη Προέδρου, Αντιπροέδρου ή όποιας άλλης υπεύθυνης θέσης, οφείλει να σκέφτεται και να πράττει και ηθικά, εκτός των άλλων! Ειδικά όταν μιλάμε για χώρους τόσο ευαίσθητους όσο είναι ο χώρος της Παιδείας και του Πολιτισμού.

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer