Υπό την διεύθυνση του Κεφαλλονίτη Χοράρχου Νικολάου Βάλσαμου.
Χριστουγεννιάτικη Συναυλία Χορωδίας Αγίου Γεωργίου Καρύτση
Εκκλησία
23/12/2016 | 10:02

Την Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 7:30 μ.μ., στον ιστορικό Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Καρύτση, στην καρδιά της Αθήνας, η Ανδρική Πολυφωνική Χορωδία του Ναού, υπό την διεύθυνση του Χοράρχου αυτής κ.Νικολάου Βάλσαμου, πρωτοψάλτου του εν λόγω Ναού, πραγματοποίησε λαμπρή Χριστουγεννιάτικη Συναυλία ολοκληρώνοντας τους εορτασμούς για την συμπλήρωση 120 ετών από της ιδρύσεώς της και της αδιαλείπτου προσφοράς της στην Θεία Λατρεία και τον Πολιτισμό.

Με την Χορωδία συνέπραξαν οι εκλεκτοί καλλιτέχνες Καλομοίρα Γεωργάκη, μεσόφωνος, Νίκος Καραγκιαούρης, βαρύτονος, Γαβριήλ Αντωνέλος, βαθύφωνος, Φρίξος Μόρτζος, πιανίστας της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.

Στο τέλος της Συναυλίας απενεμήθησαν υπό του Διευθυντού κ. Βάλσαμου τιμητικές πλακέτες και διπλώματα σε δέκα παλαίμαχους χορωδούς, οι οποίοι υπηρετούν ή υπηρέτησαν την Χορωδία του Ναού πλέον της τριακονταετίας (ένας εξ αυτών πλέον της εξηκονταετίας).

Την όλη εκδήλωση προλόγισε κατά το έθος ο προϊστάμενος του Ναού, αρχιμανδρίτης Νικόλαος Ιωαννίδης, καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρωτοπρεσβύτερος π.Νικόλαος Γουρδούπης, Διευθυντής ΔΣΙ/ΓΕΕΘΑ, ο πρωτοπρεσβύτερος π.Δημήτριος Νίκου, εφημέριος του Μητροπολιτικού Ναού Αθηνών, ο κ. Απόστολος Παπαδόπουλος πρωτοψάλτης του Μητροπολιτικού Ναού Αθηνών και Έφορος της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής του Ωδείου Αθηνών, ο Πρόεδρος της Αθηναϊκής Λέσχης κ.Κ.Κουκουλομάτης, ο δημοσιογράφος κ.Αντώνης Μακατούνης, η πρώην υφυπουργός και καθηγήτρια της Νομικής Σχολής Αθηνών κ.Κέλλυ Μπουρδάρα, πανεπιστημιακοί καθηγητές, δικαστικοί και πολλοί φιλόμουσοι ευσεβείς χριστιανοί.”

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer