«Ο καθένας κουβαλάει τα δικά του κόμπλεξ. Αν απαντάς σε τέτοιους ανθρώπους (που έχουν χάσει κάθε έλεγχο) τους δίνεις αξία».
«Χοντραίνει» η κόντρα Λιάτου – Θεοφιλάτου στο Ληξούρι
Πολιτική
01/06/2013 | 15:33

Στην ζωή μου ποτέ δεν έχω επιτεθεί ούτε πολιτικά ούτε προσωπικά με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς σε κανέναν .
Η χυδαία, άνανδρη και απαξιωτική επιστολή που έστειλε ο Αντιδήμαρχος Παλικής προς το πρόσωπο μου, τον χαρακτηρίζει πρώτα ως άνθρωπο. Μικροπρεπής, αναξιόπιστος και σαλταδόρος πολιτικά. (Δεν έχει αφήσει κανένα πολιτικό κόμμα που να μην έχει περάσει, αρκεί να του δώσουν καρέκλα. Αρρώστια αθεράπευτη είναι αυτή).
Του επισήμανα με την επιστολή μου την ολιγωρία του σε ένα σημαντικό γεγονός που απασχολεί τους κατοίκους της Παλικής. Αντί να το εκμεταλλευτεί πολιτικά και να τρέξει να διευθετήσει το θέμα όσο το δυνατόν ποιο σύντομα, επέλεξε το δρόμο της προσωπικής μου συκοφάντισης.
Δεν είχα, ούτε έχω τίποτα προσωπικό με τον Αντιδήμαρχο Παλικής. Για την κοινή γνώμη ήταν ένας πετυχημένος Διευθυντής Σχολείου (επάγγελμα : Δάσκαλος ).
Ο ίδιος όμως (χωρίς να γνωρίζω το κίνητρο) έστειλε μια επιστολή που μιλά με ειρωνικούς, αλαζονικούς και απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς επί προσωπικού, επαγγελματικού και πολιτικού βίου μου.
Ότι έχει ο καθένας δίνει (Λασκαράτος ) , ότι έχει ο καθένας δείχνει και λέει .
Άλλωστε το όνομα , τους τίτλους σπουδών και πολιτικούς κομματικούς τίτλους τους αποκτά κάποιος μέσα από την διαδρομή του στην ζωή .Η συνέχεια και η συνεπεία είναι κάτι που στην σημερινή εποχή χαρακτηρίζει λίγους και που ο κόσμος φανερά σέβεται και εκτιμά (όταν σε βλέπει χρονικά μόνιμα στο ίδιο μετερίζι πολιτικό ακόμη και αν δεν συμφωνεί).
Η πλέον φασιστική επίθεση του Αντιδημάρχου Παλικής συμπλέει με την σημερινή Πολιτική κατάσταση της Κυβέρνησης (Κράτους και παρακράτους ). Δεικνύει δε ότι ίσως έχει (ή ετοιμάζεται) να ενσωματωθεί στην φασιστική –ναζιστική ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
Είναι άλλωστε το μοναδικό κόμμα στο οποίο δεν έχει πάει να ενσωματωθεί. Όλα τα υπόλοιπα τα έχει περάσει . Ευτυχώς (δεν θα μπορούσε να έχει τέτοιους ανθρώπους ούτε και θέλει ) που δεν πλησίασε να ενταχθεί και στον ΣΥΡΙΖΑ .
Θεώρησα ότι έπρεπε να απαντήσω στην χυδαία επιστολή του .
Ο Γκαίμπελς έλεγε : Ρίξε –ρίξε λάσπη κάτι θα μείνει . Θιασώτης του παραπάνω ο αντιδήμαρχος Παλικής .
Δεν πρόκειται , γιατί δεν αξίζει άλλωστε να δώσω συνέχεια. Ο καθένας κουβαλάει τα δικά του κόμπλεξ. Αν απαντάς σε τέτοιους ανθρώπους (που έχουν χάσει κάθε έλεγχο) τους δίνεις αξία .

Ληξούρι 01/06/2013
Ευχαριστώ
ΛΙΑΤΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ
Του ΟΔΥΣΣΕΑ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ
ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ
ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer