Ο νέος δικηγόρος Τάσος Βαλλιανάτος θυμίζει στον κ. Βαρούχα μεταξύ άλλων και την πολιτική του …διαδρομή!
Νέο «στόλισμα» Βαλλιανάτου σε Βαρούχα
Πολιτική
01/06/2013 | 15:43

Αγαπητέ φίλε Γιάννη Βαρούχα, παλιέ συναγωνιστή της Ο.Ν.ΝΕ.Δ και ιδρυτή της τότε τοπικής ΜΑΚΙ.
Απαντώ στην ανακοίνωση σου γιατί πιστεύω ότι η τελευταία σου γραφή, αδικεί και εμένα αλλά και  εσένα τον ίδιο.
Στο δικό μου κείμενο κάνω μία υπαγωγή της παρακμής του 1453 και του Καντακουζηνού στο σήμερα.
Η ιστορία έχει αξία αν μπορούμε να διδαχθούμε από αυτήν και να τη χρησιμοποιήσουμε σαν εργαλείο ανάλυσης της σημερινής κατάστασης.
Λυπάμαι αν είδες κομματικό πρίσμα στο γράψιμο μου…Εγώ απ όσο γνωρίζω δεν εχω καμία επίσημη  κομματική ιδιότητα τα τελευταία χρόνια.
Εσύ αντίθετα είσαι εκπρόσωπος της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ και έχεις μία σημαντική κομματική θέση.
Επίσης λυπάμαι αν δε μπορούμε να ξεχωρίσουμε την προσωπική σου, από την κομματική σου  θέση, αφού υπογράφεις παντού ως εκπρόσωπος της βουλευτού!
Πότε γράφεις εσύ και πότε το πολιτικό σας γραφείο, αυτό μόνο εσύ μπορείς να το γνωρίζεις!
Σε κάθε περίπτωση εγώ παραπέμπω τους αναγνώστες στα παλιότερα κείμενα μας, ώστε να βγάλουν μόνοι τους τα συμπεράσματα τους.
Ίσως βιάστηκα να δώσω συγχαρητήρια στην κα Θεοπεφτάτου για την ελευθερία στο γραφείο, έτσι  άθελα μου, ίσως σε έφερα σε δύσκολη θέση και γι αυτό  έσπευσες να ανασκευάσεις τα κεκαλυμμένα  αλλά καθόλου βολικά για το ΣΥΡΙΖΑ “ιστορικά”  συμπεράσματα σου.
Πάντως συμφωνούμε στον Ηρόδοτο….Ευτυχισμένος αυτός που γνωρίζει ιστορία φίλε….. Την ιστορία του Ηροδότου όμως, όχι τις ασυναρτησίες της κα Ρεπούση, του κ.Λιάκου, του Θοδωρίδη και των άλλων “παιδιών”!

 

Τι είχε γράψει ο Βαρούχας στο Βαλλιανάτο…

Αγαπητέ φίλε Τάσο,

το κείμενό μου δεν είχε υπονοούμενα όπως λες, και εσφαλμένα το οικειοποιήθηκες και το ερμήνευσες κατά το δοκούν. Κατέθεσα μία άποψη σε προσωπικό αλλά και σε κοινωνικό επίπεδο με ιστορικό ενδιαφέρον γι’ αυτούς που αγαπούν την ιστορία. Δεν έκανα λόγο για κανένα κόμμα, όπως έκανες εσύ, και λυπάμαι αν βλέπεις τα πάντα μέσω κομματικών φίλτρων. Όποιος γνωρίζει ιστορία είναι χαρούμενος έλεγε ο Ηρόδοτος, και δεν την προσαρμόζει στις κομματικές του επιλογές προσθέτω εγώ!

Με εκτίμηση
Γιάννης Βαρούχας

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer