Η Δημοτική Αρχή προσκαλεί τους Κατοίκους και Επισκέπτες του Νησιού να τιμήσουν με την παρουσία τους την Έκθεση ειδικών κατασκευών των Φοιτητών, που θα φιλοξενηθεί στο Δημοτικό Θέατρο
Φοιτητές από το εξωτερικό στο Δημαρχιακό Μέγαρο
Πολιτική
02/05/2013 | 10:42

Με ιδιαίτερη τιμή, τη Μ.Δευτέρα 29 Απριλίου το πρωί, στο Δημαρχιακό Μέγαρο Κεφαλονιάς, ο Δήμαρχος κ.Αλέξανδρος Παρίσης υποδέχθηκε την Αποστολή Φοιτητών του Ευρωπαϊκού Προγράμματος από Πολωνία, Φινλανδία, Πορτογαλία και Ελλάδα, που επιμελείται ο Καθηγητής κ.Αντώνης Κατάνιας.

Το Πρόγραμμα, που ονομάζεται Youth in Action και επιχορηγείται κατά 70% από την Ε.Ε., κύριο σκοπό έχει την περιβαλλοντική μελέτη των σπιτιών από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα.

Την Αποστολή συνόδευσαν στο Δημαρχείο ο Α/Δήμαρχος Παιδείας κ.Ε.Κεκάτος και οι Καθηγητές  κ.Α.Κατάνιας και κ.Ζ.Πεφάνη.

Ο κ.Δήμαρχος ευχαρίστησε τους Φοιτητές για την επίσκεψη και συνεχάρη τους Καθηγητές για την πρωτοβουλία ανάπτυξης του σημαντικού αυτού Προγράμματος και στο Νησί μας.

Επίσης στους Επικεφαλής των Αντιπροσωπειών της κάθε Χώρας προσέφερε Τιμητικές Πλακέτες και επιβεβαίωσε ότι οι Υπηρεσίες Εξυπηρέτησης της Δημοτικής Αρχής είναι με προθυμία στη διάθεση τους.

Τέλος, η Δημοτική Αρχή προσκαλεί τους Κατοίκους και Επισκέπτες του Νησιού να τιμήσουν με την παρουσία τους την Έκθεση ειδικών κατασκευών των Φοιτητών, που θα φιλοξενηθεί στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου «Κέφαλος» το Μ.Σάββατο 4 Μαΐου 2013, από 10.00 έως 11.00 π.μ..

Ευάγγελος Κεκάτος

Α/Δήμαρχος Παιδείας

foithtes-parishs2

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer