Σερβίρονται με σώς από λιαστή ντομάτα ή τζατζίκι
Τσιπς από κολοκυθάκια που θα ξετρελάνουν τα παιδιά
17/10/2014 | 14:12

Τα τσιπς από ψητά κολοκυθάκια είναι πάντα τραγανά και γευστικά σαν συνοδευτικό η για διαρκές τσιμπολόγημα. Σερβίρονται με σώς από λιαστή ντομάτα ή τζατζίκι.

Υλικά συνταγής:

  • 4-6 κολοκυθάκια
  • 1 φλιτζάνι τριμμένο ψωμί
  • 1 φλ. τριμμένη παρμεζάνα
  • 1 φλ. αλεύρι
  • 2 αβγά
  • κόκκινη πάπρικα γλυκιά
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση:

  1. Ξεκινήστε κόβοντας τα κολοκυθάκια σε λεπτές φέτες
  2. Ανακατέψτε το αλεύρι, αλάτι, πάπρικα, πιπέρι. Χτυπήστε τα αυγά.
  3. Περάστε τα κολοκυθάκια από το μίγμα του αλευριού μετά από τα αβγά και μετά από το τρίμα ψωμιού με την παρμεζάνα. Ρίξτε ακόμα λίγη πάπρικα.
  4. Βάλτε τα σε ταψί και ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 0C για 15 λεπτά από την μία μεριά και γυρίστε τα και ψήστε για άλλα 15 λεπτά μέχρι να γίνουν χρυσά και τραγανά απ έξω.