Η ειρωνεία αυτή είναι ίσως και το επίσημο ευχαριστώ του δημάρχου προς την κοινότητα των μηχανικών του νησιού για όσα προσέφεραν στο σεισμό!
Τραυλός: «Η ειρωνεία της δημοτικής αρχής…»
Κοινωνία
07/11/2014 | 14:07

Αφού ευχαριστήσω το …ανώνυμο γραφείο τύπου του Δήμου Κεφαλλονιάς για την άμεση ανταπόκριση στην πρωινή μου δήλωση  και την ευγενική τους διάθεση να εισηγηθούν το διορισμό μου σαν δήμαρχο Βαρδιάνων ( ίσως γλιτώναμε και το Ρωσικό Πλοίο !  ) θα ήθελα να τους κάνω γνωστό ότι οι επισκευές των κτηρίων μετά από σεισμό υπολογίζονται με τον ΚΑΝΕΠΕ ( Κανονισμός επεμβάσεων ), ούτε με τον παλαιό , ούτε με τον νέο αντισεισμικό κανονισμό !

Για να γίνει έλεγχος με  ΚΑΝΕΠΕ χρειάζεται μια σοβαρή προεργασία ( δοκίμια – καρότα κα ) πράγματα που θα μπορούσαμε να εντάξουμε στο δευτεροβάθμιο προσεισμικό έλεγχο.

Δυστυχώς η σοβαρότητα αντιμετώπισης εκ μέρους του γραφείο τύπου της δημοτικής αρχής των όσων καλοπροαίρετα προτείνουμε σαν τεχνικός σύμβουλος της πολιτείας  αντικατοπτρίζεται στην ειρωνεία του δελτίου τύπου που εξέδωσε!

Η ειρωνεία αυτή είναι ίσως και το επίσημο ευχαριστώ του δημάρχου  προς την κοινότητα των μηχανικών του νησιού για όσα προσέφεραν στο σεισμό!

Κατά τα άλλα οι πολίτες της Παλλικής  συνεχίζουν να ζουν δίπλα σε πάνω από 100 κατεδαφιστέα κτήρια με κίνδυνο σε κάθε μετασεισμό, οι άδειες επισκευής των σεισμόπληκτων παρουσιάζουν μεγάλες καθυστερήσεις, τα δάνεια των σεισμοπλήκτων είναι άγνωστη λέξη προς τις τράπεζες, η κρατική αρωγή σε ξενοδοχειακό συγκρότημα με βλάβες 155000ευρώ ανήλθε στο εξωφρενικό ποσό των 1500ευρώ , το νοσοκομείο Αργοστολίου είναι ακόμη με τις ρωγμές, πολλά σχολεία σήμερα εκκενώθηκαν  και κατά τα άλλα όλα είναι υπέροχα στο μαγικό μας νησί!

 

 

Με τιμή

Σ. ΤΡΑΥΛΟΣ

eKefalonia
eKefalonia
eKefalonia
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Anassa Clothing Γυναικεια Ρουχα
Real Estate Kefalonia
Kefalonia Transfer